Aziz™
Üye
The Sim´s 3 HD s60v5 (50 Mb)VIVAZ/SATIO/SGH 8910 HD
The famous life simulator The Sims 3 now on Symbian!
In The Sims 3, you have freedom of creativity! You can create a completely unique character and put him in a town where every house has its own history, and behind every corner waiting for you pleasant surprises and unexpected adversity.
info: sis, unsigned, ML, Live-Simulation
oyunu sertifikalamanız lazım çünkü unsigned'dir
SE VIVAZ / SE SATIO / SGH 8910i HD modellerinde denenmiştir..
3 farklı indirme linki ekledim
bu oyun 5800 n97 vs telefonlarda çalışmayabilir..satio vivaz ve omnia HD 'de denenmiş bir oyundur.ben kendim x6'da denedim önce memory hatası verdi.telin ram'ini temizledim bu seferde başka bir hata verip kapandı.yani x6,5800,5230 vs gibi modellerde çalışmaz.S.E. vivaz,satio ve omnia'da denenmiş
The famous life simulator The Sims 3 now on Symbian!
In The Sims 3, you have freedom of creativity! You can create a completely unique character and put him in a town where every house has its own history, and behind every corner waiting for you pleasant surprises and unexpected adversity.
info: sis, unsigned, ML, Live-Simulation
oyunu sertifikalamanız lazım çünkü unsigned'dir
SE VIVAZ / SE SATIO / SGH 8910i HD modellerinde denenmiştir..
3 farklı indirme linki ekledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu oyun 5800 n97 vs telefonlarda çalışmayabilir..satio vivaz ve omnia HD 'de denenmiş bir oyundur.ben kendim x6'da denedim önce memory hatası verdi.telin ram'ini temizledim bu seferde başka bir hata verip kapandı.yani x6,5800,5230 vs gibi modellerde çalışmaz.S.E. vivaz,satio ve omnia'da denenmiş