:zong: ne diyosun süleyman Konuyu dagitmayin diyorum
Türe Üye Konu Sahibi 15097' Alıntı: ne diyosun süleyman Genişletmek için tıkla ... Konuyu dagitmayin diyorum
Uruloki Üye Türe' Alıntı: - - - Eklendi - - - Bir de ne hikmetse ss lerde hep %20 nin altinda oluyor acaba 4s ler %20 olunca mi tam sarj olmus oluyo Genişletmek için tıkla ... cık apple ın yayınladığı görsellere bakın tüm cihazlarda saat 9:41 bir düşünün neden acaba
Türe' Alıntı: - - - Eklendi - - - Bir de ne hikmetse ss lerde hep %20 nin altinda oluyor acaba 4s ler %20 olunca mi tam sarj olmus oluyo Genişletmek için tıkla ... cık apple ın yayınladığı görsellere bakın tüm cihazlarda saat 9:41 bir düşünün neden acaba
Türe Üye Konu Sahibi Uruloki' Alıntı: cık apple ın yayınladığı görsellere bakın tüm cihazlarda saat 9:41 bir düşünün neden acaba Genişletmek için tıkla ... Ah ya unuttum ilk iPhone tanitildigi saat miydi ?
Uruloki' Alıntı: cık apple ın yayınladığı görsellere bakın tüm cihazlarda saat 9:41 bir düşünün neden acaba Genişletmek için tıkla ... Ah ya unuttum ilk iPhone tanitildigi saat miydi ?
__xXx__ Üye Uruloki' Alıntı: cık apple ın yayınladığı görsellere bakın tüm cihazlarda saat 9:41 bir düşünün neden acaba Genişletmek için tıkla ... bunun nedenini 4-6 kadar önce konu olarak açmıştim
Uruloki' Alıntı: cık apple ın yayınladığı görsellere bakın tüm cihazlarda saat 9:41 bir düşünün neden acaba Genişletmek için tıkla ... bunun nedenini 4-6 kadar önce konu olarak açmıştim