THE KING OF FIGHTERS 2012 v1.1.0

Sponsorlu Bağlantılar

nimeemin

Üye
maalesef Çince bilmiyoruz

1ht1baron

Üye
Alın ingilizcesi:

Apk:

Lucky Patcher:

ROOT GEREKTİRİR.

KURULUM:
Apk'yı yükleyin ama oyunu açmayın.Lucky patcheri yükleyin ve lucky patchera girin.Oyunumuzun üstüne basılı tutarak "Lisans Kontrolunu kapata girip (En üsttekine yani) auto modes girin.Birşey dolcak.Bitince telefonumuzu uçuş moduna alalım.Arka plan verisi açıksa kapatalım.Sonra uçuş modundayken wifiyi açalım ve oyuna girelim.Oyun kendi datasını indirmeye başlıcak.Bitince sorunsuz oynayabilirsiniz.Armv6 telefonlarda yani Galaxy Gio'da sorunsuz ve hiç kasmadan oynanabilmektedir.Kendi Gio'mda (Rom olarak orjinal 2.3.6) denedim.Sorunsuz oynayabiliyorum.0 kasma.Grafikleri ps3 ve xbox360'daki kof xiii ile aynı.

Oynanış videosu:

nimeemin

Üye
dediğin gibi yaptım da play now diyorum sonra error veriyor concatc veya exit diyor xontact tıklıyorum gene açılmıyor

1ht1baron

Üye
dediğin gibi yaptım da play now diyorum sonra error veriyor concatc veya exit diyor xontact tıklıyorum gene açılmıyor

Lucky patcher olmamış.Lucky patcheri silip oyunu açmayı dene.Bende sorunsuz yuklendi.O da olmazsa komple her şeyi silip baştan dene.

nimeemin

Üye
Lucky patcher olmamış.Lucky patcheri silip oyunu açmayı dene.Bende sorunsuz yuklendi.O da olmazsa komple her şeyi silip baştan dene.

lucky i sildim oldu çok sağol bir de lucky i geri yüklesem sorun olur mu

tihame

Üye
rootlamadan iniglizce sürüm kuramazmıyız bu sürüm çince ama root istemiyor

mürteza16

mürteza16

Üye
root degilim bu yuzden japonca olani kullaniyorum :tşk:

lyon_69

lyon_69

Üye
:tşk:

palpolisi

palpolisi

Üye
ANDROİDDE TEKKEN OYNAMAK MÜMKÜN EMÜLATÖR LE

- - - Eklendi - - -

ŞAHSEN KENDİM ÇEKTİM VİDEO YU

- - - Eklendi - - -

ŞAHSEN KENDİM ÇEKTİM VİDEO YU

1ht1baron

Üye
Burdaki oyundaki karakterler bu kadar mı? Yoksa daha mı fazla? Ayrıca online wi-fi modu var mı?

1ht1baron

Üye
Buradakini indirdim.32 karakter var ama japonca.İngilizcesi çıktı mı?

tihame

Üye
rarlı dosyayı acınca run time apps klasörü çıkıyor hangi dosyayı hangi konuma yükleyeceğim?

1ht1baron

Üye
rarlı dosyayı acınca run time apps klasörü çıkıyor hangi dosyayı hangi konuma yükleyeceğim?

Rar'ın içindeki pro-apk.blogspot]kingoffighter2012.apk dosyasını hafıza kartına atıp yükle.

Üst Alt