rudayew
Üye
-The Fast And The Furious Fugitive Hemde TÜRKİYE VERSİYONU-3D-
Ashabalt serisini arkapilanda bırakan TFATFF oynunun Türkiye versiyonu sizlerle. Bizzat gene oynu ben Türkiyeye uyarladım.Oyun zate çok güzel grafik ve efectler içeriyordu birde Türkiye versiyonu eklenince bağımlısımı olursunuz bilemem. Oyun 6630'da kendi telefonumda denedim süper çalıştı... FAKAT 6600'da ÇALIŞMADI Bilginize!!!.
*........NELER EKLENDİ.......*
1-Oyun %80'ne yakını türkçeleştirildi(Yazı bakımından)
2-Oyun da ki kanal ve spiger değiştirildi.....
3-Oyunda uzak yerler için konulan efect resimlerin bir çoğu değiştirilip Türkiyeye uyarlandı.
4-Oyunda ki Polis arabaları değiştirilerek TÜRK polis arabalarına benzetildi.!!!!(SÜPERR OLDU)
5-Trafikteki arabalara çeki düzen verildi ve Türk arabalarına benzetildi.
6-Oyunda ki kamyonlar Türk bayraklarıyla sülendi.
7-Oyundaki hemen hemen bütün evler elden geçirildi.Grafik kalitesi arttırılıp Türk evlerine benzetildi.
8-Oyundaki tabelalar Türkiyeye uyarlandı.
9-Oyunda bir çok yere Türk bayrağı yerleştirildi.
10-Diğerlerini de demiyim heycanı kalmaz, indirip bizzat sen görün...(aLıntıdır)
*........NELER EKLENDİ.......*
1-Oyun %80'ne yakını türkçeleştirildi(Yazı bakımından)
2-Oyun da ki kanal ve spiger değiştirildi.....
3-Oyunda uzak yerler için konulan efect resimlerin bir çoğu değiştirilip Türkiyeye uyarlandı.
4-Oyunda ki Polis arabaları değiştirilerek TÜRK polis arabalarına benzetildi.!!!!(SÜPERR OLDU)
5-Trafikteki arabalara çeki düzen verildi ve Türk arabalarına benzetildi.
6-Oyunda ki kamyonlar Türk bayraklarıyla sülendi.
7-Oyundaki hemen hemen bütün evler elden geçirildi.Grafik kalitesi arttırılıp Türk evlerine benzetildi.
8-Oyundaki tabelalar Türkiyeye uyarlandı.
9-Oyunda bir çok yere Türk bayrağı yerleştirildi.
10-Diğerlerini de demiyim heycanı kalmaz, indirip bizzat sen görün...(aLıntıdır)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
n:

emegine saglık super çalışma