nouma35 Üye oyunu bır hafta kadr once kurup xperia u da oynamıstım ancak oyunu kontrllerı telefnla bıraz zor oldugu ıcın sıldm bıde cabuk ısındı gıbı gelmıstı.paylasım ıcın tesekkurler
oyunu bır hafta kadr once kurup xperia u da oynamıstım ancak oyunu kontrllerı telefnla bıraz zor oldugu ıcın sıldm bıde cabuk ısındı gıbı gelmıstı.paylasım ıcın tesekkurler
Adempakalin Üye bu sd dosyalarını ne ile acıcaz winrar ve 7 zip ile denedım hata alıyorum.Yoksa yenıdenmı ındrcez?
badb0y06 Üye bende hem 1gb hem 1.8gb olan obb dosyası var titanium backup yüklü fakat içine atıcağımız dosyaların linki ölmüş ayrıca rootsuz çalışan 1.0.5 apk olanında linki ölmüş 3gündür uğraşıyorum ama çalıştıramadım oyunu, bugün son zaten çalıştı çalıştı yoksa öbür oyunlara bu arada spiderman ve wild blood hala çalışmıyor
bende hem 1gb hem 1.8gb olan obb dosyası var titanium backup yüklü fakat içine atıcağımız dosyaların linki ölmüş ayrıca rootsuz çalışan 1.0.5 apk olanında linki ölmüş 3gündür uğraşıyorum ama çalıştıramadım oyunu, bugün son zaten çalıştı çalıştı yoksa öbür oyunlara bu arada spiderman ve wild blood hala çalışmıyor