The Amazing Spider-Man v1.1.7- Türkçe Anlatımlı - ÇOK BASİT YÖNTEM!!!!

Bugün denedim bende çalıştıramadım garip Bendede başka hata var direk başta atıyor

NeGNEM

Üye
Ben önce bi sevindim, aha tamam dedm videolar yazılar başladı ama sonra kandırdı beni, tekrar tekrar deniyorum aynı şekilde oyundan atıyor =)

Ben önce bi sevindim, aha tamam dedm videolar yazılar başladı ama sonra kandırdı beni, tekrar tekrar deniyorum aynı şekilde oyundan atıyor =)
Merak etmeyin bulunur bi çözümü. Bakın yarın bi gün açacaksınız oyunu merak etmeyin

NeGNEM

Üye
sdkartta sdkart/gameloft/game/.... uzantısında. Anlatımda olduğu gibi. Zaten anladığım kadarıyla uzantım doğru olmuşki videoyu açıyor, sonrasında çalışmıyor siyah ekrana dönüyor.

gabaro61

Üye
Halledince Bilgi Verin...Bizde Yapalım

gabaro61

Üye
Bu Bi Bizde Çalışmıyor Nerde Hata Yapıyorum Anlamadım Gitti..

hackless yaklaşık yarım saat sürdü inmesi indrirdim sonra sdcard/gameloft/gamesiçine atım ve sonra apkyi kurdum app innistalle sonra böle oldu gamelof yazıyor sonra 2 sniye ekran siyah oluyor ve oyundan atıyor telefonum samsung galaxy note 2 rotsuz rom değiştirmedim teşşerkür ederim

Hakan_710 yapmıştı geçen sayfalardada anlattı . O mesajınıda konudaki ilk sayfada yani ilk sayfaya bakarsanız görürsünüz oraya ekledim.

Yaptım beyler isteyene anlatabilirim mesaj çeksin sorunu olan

oyunu açınca girmeden oyundan atıyor acaba arc s desteklemiyor mu? :S