Text and Flip Saat Paketi Sis ( bY DustoJniK )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
saat 6 da ve dokuz da problem var dll dosyasına satır eklediğimde bozuluyo ya dll yi baştan yazıcaz (ki bu çok kolay değil) yada 9 yerine 'dkuz' ve 6 yerine 'alt' yazıcaz. şuan için başka bi yolu yok yani

---------- Eklendi @ 16:15:15 ---------- Yazıldı @ 15:54:52 ----------

şuan kırmızı ve mavisi mevcut isteyen olursa gönderebilirim tek sorunu dokuz ve altı diğerlerinde problem yok

ASC33

ASC33

Üye
ben istiyorum bi zahmet gönderirmisin

Violonist

Üye
saat 6 da ve dokuz da problem var dll dosyasına satır eklediğimde bozuluyo ya dll yi baştan yazıcaz (ki bu çok kolay değil) yada 9 yerine 'dkuz' ve 6 yerine 'alt' yazıcaz. şuan için başka bi yolu yok yani

---------- Eklendi @ 16:15:15 ---------- Yazıldı @ 15:54:52 ----------

şuan kırmızı ve mavisi mevcut isteyen olursa gönderebilirim tek sorunu dokuz ve altı diğerlerinde problem yok

hakan sağolasın iyi çalışma olmuş. bu yaptığını paylaşır mısın? eğer dll üzerinde çalışacaksan o zamana kadar bunu kullanırız. Teşekkürler.

hakan_710

hakan_710

Üye
mavi ;

kırmızı ;

düzeltmek için çalışacağım ama bu şekilde de kullanabilirsiniz. herhangi bir eksik görürseniz pm ile bildirin en kısa zamanda düzeltebilirim

• Beğen
Tepkiler: hsn6262 ve Violonist
ASC33

ASC33

Üye
teşekkürler

Violonist

Üye
çok teşekkürler...

dücane

dücane

Üye
Aynı konuyu bende açtım , burası 5 yıldız - bende 1 yorum bile yok ..

Adaletini satayım Dünyaa ! :off:

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/yazili-saat-widgeti-ingilizce-626987.html

hocam sen konuyu daha bugün acmissin, diger arkadas acali baya oldu, gec kalmissin yani...

---------- Eklendi @ 21:37:43 ---------- Yazıldı @ 21:37:14 ----------

mavi ;

kırmızı ;

düzeltmek için çalışacağım ama bu şekilde de kullanabilirsiniz. herhangi bir eksik görürseniz pm ile bildirin en kısa zamanda düzeltebilirim

eline saglik üstadim, güzel calisma olmus, bravo...

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
furkitare

furkitare

Üye
sadece emeğe saygı istiyorum

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım al konu senin olsun biz emek harcıyoruz widgetleri paketliyoruz kimimiz türkçeleştiriyor kimimiz yardımcı oluyor açıklama yapıyor bunların tek sebebi herkes faydalansın diye ....:oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
saat süper ya tam türkçeleştirme yapan arkadaşlar için simdiden başarılar diliyorum inşallah tam kapsamlı türkçeleştirme yaparsını

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt