16,8M renk görüyorum :oha:
SoulsEagle Üye Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... niye şaşırdın kartal gözündeki görme sinirleri insandan 4 kat fazla
Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... niye şaşırdın kartal gözündeki görme sinirleri insandan 4 kat fazla
Baydırman Moderator Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: niye şaşırdın kartal gözündeki görme sinirleri insandan 4 kat fazla Genişletmek için tıkla ... Neco da kartal mı
SoulsEagle' Alıntı: niye şaşırdın kartal gözündeki görme sinirleri insandan 4 kat fazla Genişletmek için tıkla ... Neco da kartal mı
SoulsEagle Üye Genc007' Alıntı: Neco da kartal mı Genişletmek için tıkla ... hayır o daha iyi görüyo 9 milyar görmüş
Genc007' Alıntı: Neco da kartal mı Genişletmek için tıkla ... hayır o daha iyi görüyo 9 milyar görmüş
Baydırman Moderator Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: hayır o daha iyi görüyo 9 milyar görmüş Genişletmek için tıkla ... Olağanüstü bir insan mı acaba
SoulsEagle' Alıntı: hayır o daha iyi görüyo 9 milyar görmüş Genişletmek için tıkla ... Olağanüstü bir insan mı acaba
SoulsEagle Üye Genc007' Alıntı: Olağanüstü bir insan mı acaba Genişletmek için tıkla ... bence sihirli mantar yemiş fazladan renk görüyo
Genc007' Alıntı: Olağanüstü bir insan mı acaba Genişletmek için tıkla ... bence sihirli mantar yemiş fazladan renk görüyo
Baydırman Moderator Konu Sahibi SoulsEagle' Alıntı: normal ekranlar zaten 16 milyon renk veriyo diye biliyorum neco nasıl 9 milyar görmüş Genişletmek için tıkla ... Anormal ekran ürettirmiştir necoogle çalışanlarına SoulsEagle' Alıntı: bence sihirli mantar yemiş fazladan renk görüyo Genişletmek için tıkla ... öyle mi @TurkSaw
SoulsEagle' Alıntı: normal ekranlar zaten 16 milyon renk veriyo diye biliyorum neco nasıl 9 milyar görmüş Genişletmek için tıkla ... Anormal ekran ürettirmiştir necoogle çalışanlarına SoulsEagle' Alıntı: bence sihirli mantar yemiş fazladan renk görüyo Genişletmek için tıkla ... öyle mi @TurkSaw
SoulsEagle Üye Genc007' Alıntı: Anormal ekran ürettirmiştir necoogle çalışanlarına Genişletmek için tıkla ... olabilir
Genc007' Alıntı: Anormal ekran ürettirmiştir necoogle çalışanlarına Genişletmek için tıkla ... olabilir