teşşekkürler kurtulus40 sayende gecenin bi yarısı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler kurtulus40 sayende gecenin bi yarısı..
belle sahibi oldum ) eline emeğine saglık çok teşekkür ederim. n8 anna da kalanlarada şiddetle tavsiye ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

pRime.

pRime.

Üye
hayırlı olsun.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Bir bellem bile yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
:rica:
Ne demek arkadasim her zaman.
Bilgi sahibi bilgisini paylasirsa guzel dostluklar kurulur.
Bilgimin el verdigi kadar yardim ve desteklemi esirgemem.

Gule gule kullanin.
problem olursa geliceniz yeri biliyorsunuz :yuru

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler tekrar

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
valla güzel olmus eline emeğine sağlık =)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
flash atarakmı güncellediniz :/ ya benim csaretim olsa bende flash atcam ama malsf. nokia yı beklemek gerkiyor...

SilentOne

SilentOne

Üye
hacı korkanın çocuğu olmaz derler bas gitsin flası korkma n8 senin ki en azından geri donuşu olur

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
öyle de yinede güvenemiyorum kendime .d tele bişey olur flan sonra baya uğraş ister :/

SilentOne

SilentOne

Üye
hani forumda baya bi bu işten anlayan arkadaşlarımız hepsi ile iletişime geç hatta pcinde dosyaların yerini bile ayarlarla sen sadece usb yi sonra bayaryayı çıkarcan sonra batarya ve usb yi bağlayacan tmmdır artık belle sahibisin :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hani forumda baya bi bu işten anlayan arkadaşlarımız hepsi ile iletişime geç hatta pcinde dosyaların yerini bile ayarlarla sen sadece usb yi sonra bayaryayı çıkarcan sonra batarya ve usb yi bağlayacan tmmdır artık belle sahibisin :D
N8 telde malesef batarya cikmiyor :D ama sadece usb takabilir.:hmmm

gt22

gt22

Üye
Kardeş aynen bende Orjinalciyim bişey olur tlf na diye yükleyemiyorum geri dönüşü yok galiba c7 için ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi cfw güncellemeyi düşünyomusun abi ? şu 701'de ki hava durumu widget'ı süper abi ya onu ekleme imkanımız yokmu ? bi de acılısa orjinal belle müzigi ve animasyonu flan ? :hmmm

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadasım ben team vıeverden kurtulus40 a baglandım sagolsun yarım saate belleyı yukledı bosuna beklemısım bende senın gıbı beklıyordum ama bakdım cıkcak gıbı degıl hallettık hıc bıseyde olmaz ben şahıdım :) dun gece adam yarım saate belle dı telefonu :)

llovell

llovell

Üye
en gec ocak sonunda bızlerle az daha beklerız :::::) sorun yok

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ocakda cıkanıda yukle :=) valla ben anna yı ovıden yukledım ama oyle ahım şahım bı degısıklık gormedım anna da. belle yne bıraz farklı kullanımı kolaylastıran arayuz var kısa yollar daha kullanıslı . farklı bı hava verdı annadan ben hıc memnun degıldım ama belle guzelmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt