TESETTÜR ABİYE ELBİSE

Sponsorlu Bağlantılar

NurSavas

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TESETTÜR ABİYE ELBİSE
Geçtiğimiz yıllarda çok fazla gelişmeyen ve sınırlı sayıda kombini bulunan tesettür abiye elbise modelleri, modanın ve teknolojinin gelişmesiyle daha fazla kombin ve çeşitlilik barındırmaya başlamıştır.

Birbirinden şık ve modern modelleri bulunan bu elbiseler, kadınların ilgisini çok çekmekte ve ilgiyi arttırmaktadır.

Tesettür abiye modellerinde en çok tercih edilen modeller, davet ve özel günlerde giymek için tüllü ve kuyruklu modellerdir. Böyle olmasının sebebi de daha gösterişli ve özel günlerde giyilebilecek kadar abartılı olmasıdır.

Bu modellerin yanı sıra, daha sade ve gösterişsiz modeller de mevcuttur ve hemen hemen çoğu kadın gösterişsiz kıyafetleri tercih ederek bu kıyafetleri takı ve aksesuar gibi alternatifler ile canlandırabilir.

Tesettür abiye elbise modelleri, birbirinden farklı onlarca çeşit kazandırılarak günümüz modasına uyum sağlamıştır. Bu elbiselere uygun, takı, çanta, ayakkabı ve kemer gibi aksesuarlar da elbisenin yanında indirimli veya hediye olarak verilebilmektedir.

Her elbisede olduğu gibi, tesettür abiye elbise kategorisinde de ayakkabı, çanta ve elbise uyumu çok önemlidir. Elbise ön planda ve göz önünde bulunması gerekirken, bazı kadınlar yanlış seçimler ile çanta ve ayakkabıları, elbiseden daha çok dikkat çekecek biçimde kullanıyor. Halbuki güzel bir elbise alıyorsanız, odak noktanız o elbise olmalıdır. Ayakkabı ve çanta ise tamamlayıcı birer seçenektir.

Tesettür abiye elbise modellerini kullanırken dikkat edeceğiniz diğer bir konu da şal veya eşarp seçimidir. Abartılı abiye elbise modellerinde daha sade ve hareketsiz eşarp ve şal modeli tercih ederken, sade ve düz abiye elbiselerde daha hareketli ve elbiseye canlılık katacak bir model tercih etmek size daha hoş ve şık bir görünüm kazandırır.

Tesettür abiye elbiseler uzun kollu oldukları için, sizi terletmemesi ve bunaltmaması için bazı özel kumaşlar ile üretilebilmektedir. Bu kumaşlar, elbisenin fiyatını ve değerini de etkileyebilmektedir.

Doğru kombin seçimleri ile siz de davetlerin ilgi odağı olabilirsiniz.
 


vedat1966

vedat1966

Üye
Tesettür ve Abiye ne kadar da zıt bir terim. İkisi bir arada [emoji53][emoji53][emoji53]

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: murat3702, PALA. ve Symbianist
murat3702

murat3702

Üye
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: vedat1966

Benzer Konular



Üst Alt