Kışlık Tunikler Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Etnik Esintiler

Etnik Esintiler

Üye
    Konu Sahibi
Kışlık Tunikler Modelleri
Yeni sezon Tunik Modelleri
Kadınlara çok yakışan ve üzerlerinde çok şık duran Tunikler kış aylarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Şık tasarımlara sahip olan tunikleri düğmeli ve düğmesiz modeller olarak ikiye ayırabiliriz. Bir de bohem tunikleri görmediyseniz eğer onları kesinlikle çok seveceksiniz. Otantik simgelerle harmanlanan etnik kimlikten ilham alınarak tasarlanan tunikler sokak modasını bir başkalaştırıyor. Tribal desenlerin yer aldığı el işi olarak hazırlanan yeni tasarımla bu seneye damgasını vuracağa benziyor.

Soğuk kış günlerinizde içinizi ısıtacak Kışlık tunik modelleri günlük hayatta rahatlıkla giyilebiliyor. Size ayrı bir hava katacak ve çok şık görünmenizi sağlayacak tunikler tasarım harikası olarak ön plana çıkıyor. Takı ve aksesuarlarınızla farklı bir kimliğine bürünebileceğiniz özel kombinler oluşturabileceğiniz bu elbise modelleriyle siz de başkalaşabilirsiniz. Kadınlar tarafından bir hayli ilgi göre bohem kıyafetler özgürlüğü ve asiliği temsil ediyor. Bu seneye çok hızı giren ve trend olan bu tarz elbiseler bayanların yeni gözdesi olmuş durumda. Peki özel olarak hazırlanan bu tarz tunik modelleri nerede satılıyor?

Tunik Modelleri Nerede Satılıyor? Fiyatları nelerdir?

Bohem tarz yeni sezon tunik modelleri Türkiye’nin en büyük otantik giyim mağazası Etnik Esintiler.com’un kreasyonlarında yer almaktadır. Her bedene göre elbise modellerini burada bulabilirsiniz. Her kesime hitap eden özel kreasyonlar ve yeni sezon elbiseleri burada bulabilir rahatlıkla satın alabilirsiniz. Jakar, Dalgıç ve Pazen kumaştan imal edilen elbiseler yüzde yüz el işidir ve el işçiliğidir.

Günlük hayatta rahatlıkla giyilen elbiseler aşınma yapmaz ve uzun yıllar rahatlıkla giyilebilir. Yaz ve kış sezonuna göre hazırlanan kıyafet modelleri sürekli güncellenmektedir. Tunik elbiseleri uygun fiyat ve avantajlarla satın alabilir kampanyalardan da yararlanarak siparişlerinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 


Üst Alt