Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Arkadaşlar biliyorum böyle konular açmak yasak ama uzun zamandır sizle birlikteyim ve en azından herkesin görebileceği bir teşekkür mesajı yazmam gerektiğini düşündüm ..

1 yıllık wp serüvenimi bitirmiş bulunuyorum. Bu forum sayesinde wp hakkında ciddi bilgi sahibi oldum ve sahip olduğum wp cihazları kullanmaktan keyif aldım. Aynı zamanda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım bir o kadar da yardım aldım. Mesajlarını beğenerek ve keyifle okuduğum kullanıcılar oldu onlara buradan teşekkürlerimi sunarım zaten yaptığım beğenilerden az çok kendilerini biliyorlardır . Aynı zamanda yazdıklarıma da saygı gösteren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Lafı fazla uzatmadan , umarım ileri tarihteki güncelleme ile wp güzel yerlere gelir ve kullanıcısını tatmin eder. Ben 1 yılda 4 wp cihaz ile bu kadar yeter dedim ve android ile kaldığım yerden devam etme kararı aldım. Belki son kullandığım wp ile çok bir şey göremedim ve kullanamadım ama en azından htc 8s ile başlayan yolculuk ile wp nin gelişimine şahit oldum..

Ayrıca admin arkadaşları da görevlerini ciddiyetle icra ettikleri için tebrik ederim. Ve tabi ki sorunları çözmek için gerekli çabayı gösterdikleri için de onlara da teşekkürlerimi iletirim.

Herkese keyifli forumlar dilerim kendinize iyi bakın ..

Peocawe

Peocawe

Üye
Umarım pişman olmazsın. Wp de ki stabiliteyi ve güncelleme heyecanını özleyeceksin. Bunu da buraya park ediyim de bak bak içlen :ehe

Şaka bi yana hayırlı olsun şimdiden. Ara ara uğra :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

screamofcnc

Üye
Geri dönmen çok sürmez çünkü ben de aynısını yapmıştım pişman olup para kaybedip geri dönmüştüm

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güle güle kardeşim, üst mesajda arladaşın dediğini bende yaşadım umarım sen yeni platformumda mutlu olursun.

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Note serisine param olsada bende geçsem diyorumda şu an idare ediyor bu telefon :D

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun ama keşke wp10 görüp öyle gitseydin.
Bu arada bende düşünmüyor değilim ama cesaret edemiyorum,senide cesaretinden dolayı tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Geri dönmen çok sürmez çünkü ben de aynısını yapmıştım pişman olup para kaybedip geri dönmüştüm

Hocam donecegimi sanmam ama burayi ozlerim en fazla buraya donerim : )
Hayırlı olsun ama keşke wp10 görüp öyle gitseydin.
Bu arada bende düşünmüyor değilim ama cesaret edemiyorum,senide cesaretinden dolayı tebrik ederim

Goreyim gormesinede hocam neyi ne zaman gorecegimizi bilmiyoruzki : )

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Çatır çutur verdiğin parayla herşeyi kullanmanın tadına varman dileğiyle

• Beğen
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Güle güle kullan arkadaşım yeni telefonunu. Ben de inşallah geçeceğim Androide Note 4 ile. Yeni telefonun note 4 ise seni rahatsız edebilirim gelecek zamanlarda :) Windows çok güzel sistem ama Lumia 1520 gibi bir telefonda Notedeki kalem, ekran bölme gibi olmayınca ve de uygulamalardaki fonksiyon eksikliği veya direkt uygulamaların olmaması gibi nedenlerle geçicem. Neyse tekrardan hayırlı olsun :)

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Forumu mu bırakıyorsun

Rainesto

Rainesto

Üye
Yeni telefonun hayırlı olsun

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan arkadaşım yeni telefonunu. Ben de inşallah geçeceğim Androide Note 4 ile. Yeni telefonun note 4 ise seni rahatsız edebilirim gelecek zamanlarda :) Windows çok güzel sistem ama Lumia 1520 gibi bir telefonda Notedeki kalem, ekran bölme gibi olmayınca ve de uygulamalardaki fonksiyon eksikliği veya direkt uygulamaların olmaması gibi nedenlerle geçicem. Neyse tekrardan hayırlı olsun :)

Herzaman beklerim : ) ben note3 aldim yinede yardimim dokunabilir tekrar tesekkur ederim ..

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
Serhan

Serhan

Üye
:rica: Ne demek :sirit:

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni cihazınla yeni platformunda mutlu ve huzurlu günler diliyorum. :tebessüm:
Dilerim bir gün tekrar aramıza dönersin.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve ogzhnoTr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt