rosedaled3
Üye
Teşekkürler MaxiCep
Forum da daha eski üyeler görmüştür belki de benim daha ilk yılım burada ondan ilk defa gördüm doğum günümdü siteye girdim ve şu yazıyla karşılaştım ''Merhaba rosedaled3,
Maxicep.Com olarak Dogum Gününüzü kutlar, hayatınızda nice esenlikler ve mutluluklar dileriz !
Gelemedik ama unutmadık da... Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız
Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ... '' Çok güzel bir yazı olmuş çok içten geldi bana.Gerçi herkese gönderiliyor,sadece bana özel gibi seviniyo oldum ama dediğim gibi yazı gerçekten çok hoşuma gitti
Buradan site yönetimine,emeği geçenlere ve bilgi alışverişinde bulunan herkese bu vesile ile teşekkür etmek istedim
iyi forumlar.
Maxicep.Com olarak Dogum Gününüzü kutlar, hayatınızda nice esenlikler ve mutluluklar dileriz !
Gelemedik ama unutmadık da... Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız

Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ... '' Çok güzel bir yazı olmuş çok içten geldi bana.Gerçi herkese gönderiliyor,sadece bana özel gibi seviniyo oldum ama dediğim gibi yazı gerçekten çok hoşuma gitti
Buradan site yönetimine,emeği geçenlere ve bilgi alışverişinde bulunan herkese bu vesile ile teşekkür etmek istedim
iyi forumlar.