Tertemiz çiziksiz x6 16gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tertemiz çiziksiz x6 16gb
Başlıktada belirttiğim gibi tam 1 senelik(25.11.2010) x6 mı satıyorum,satma sebebim sadece sıkılmadan dolayıdır,Telefon ilk sahibi benim gaziantep'e dayımın yanına gittiğimde gaziantepden alınmıştır,1 sene daha garantisi vardır,Telefn 6 ay kullanılmış olup 6 ayda kutuda kalmıştır.Ekranın jelatini hiç sökülmemiştir asla çizik yoktur,Kasada asla ve asla kılcal çizik hariç büyük bir çizik yoktur,5 cm uzaktan bakıldıgında görülecek kılcal her telefonda olan kılcak çizikler vardır fakat kozmetikde 10 üzerinden 9 kesin alır. kutusu ve aksesuar verilecektir.Satışı elden(konyada)yapmak tercihimdir ama isteyene ptt kargoda yollayabilirim,hertürlü takas teklifine açıgım Telefon asla tamir yüzü görmedi içi açılmadı ve servise gitmedi..Hiçbir sorunu yoktur,genelde bu telefonların kasalarında açık,üst hoparlör ses cızırtısı,arka kapak kıpırdama gibi problemleri oluyor hiç biri bu telefonda olmamıştır ve yoktur, ciddi alıcı olursa istediği şekilde video çekilir yollanır..
Kargo içeriği:
-X6 16 GB CEP TELEFONU
-ORJİNAL KULAKLIK VE KULAKLIK UÇLARI
-ORJİNAL BATARYA
-ORJİNAL USB KABLOSU
-ORJİNAL ŞARJ ALETİ
-DERİ KILIFI
-FATURASI
-KUTUSU
-OVI MUZİK KİTAPÇIĞI
-EKRAN SİLME BEZİ
-OVI KURULUM CD Sİ

Fiyatın çok utgun oldugunu düşünüyorm ciddi alıcıları azda olsa pazarlık yapabilirim.Teşekkürler..
Sms veya arama ile ulaşabilirsiniz Fiyat 470 Tl 0545 819 0228

• Beğen
Tepkiler: Burak

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
merhaba kardeş C5-03 ile takas düşünür müsün ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
3 ay önce 350ye almıştım dostum 470 biraz uçuk geldi. Telefon çiziksiz ve kutuluydu..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
3 ay önce 350ye almıştım dostum 470 biraz uçuk geldi. Telefon çiziksiz ve kutuluydu..
çok iyi almışsın bence ama ötv zamı geldi 3 ay önce telefonlar daha ucuzdu.. faturasu 730 tl bende onu pazarlıkla 400 e kadar düşerim normal değilmi?

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
5800 ûstüne bir 100 tl ye nedersin kardeş?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
5800 ûstüne bir 100 tl ye nedersin kardeş?
kardeş sanırım sms atan sendin ama kusura bakma ben bu telefonu almadan önce 5800 ımı 300 tl ye satıp üzerine 150 tl daha verip bunu aldım tamam belki fazla vermişimdir 100 tl normaldir ama ben farklı bişeyler denemek istiyorum :) Yani android vs vs..

mehmet72721

Üye
470 çok geliyor kardeşim sen 450 almışsın 470e satmaya çalışıyorsun. Ne diyim iyi satışlar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt