lazyboy
Üye
tertemiz 2 haftalık jelatini üstünde kvk lı n91(ankara)
Nokia bu ürünü hazırlarken dünyanın en büyük 2. hoparlör üreticisiyle beraber çalışmıştır, ürün tamamiyle yüksek seviye müzik kalitesi için üretilmiştir ( Ltf piyasadaki her Mp3 çalabilen tlf laral karıştırmayın ). Direk standart stereo out bulunmaktadır herhangi bir amfiye veya drivera bağlanabilir, çıkışı son derece kuvvetlidir, bu ürünle 2 adet kulaklık patlattım ( 1 adet sony 1 adet Sennheiser ) şu anda Sony Hi-fi bi kulaklıkla gerçek kalitesinde dinleyebilmekteyim. Müzik çıkışı yüksek olduğundan ben tam olarak % 100 seviseyisine kadar sesi açamadım ancak % 80 lerde dinliyorum, , sınırsız video kaydı yapabilir, yüksek kaliteli video çekimi yapmaktadır, 4 GB kendi mini HDD bulunmaktadır, en önemli özelliği WiFi bulunmaktadır kablozus internet bağlantısı yapabilmektedir, Bluetooth, ön kapağı tamamiyle müzik kullanımı için tuşlarla ayarlanmıştır, Süper cool
tüm aksesuarları kutusu kulaklığı data kablosu v.s içindedir n95 veya iPhone 3G alacağım için satılıktır bu tür telefonlarla takas olabilir. Te
:bu fiyata sıfır kalitesinde wi-fi li cihaz
:2 haftalkık jealtini üstünde fatura kutu fll aksesuar daha ne olsun
::ankara içi elden satış yapılır
msn: [email protected](msnden veb cam acabilirim)
cep tel: 05058486318
fiyat:375 ytl dir ciddi alıcılar için ikramımız olur..........
tüm aksesuarları kutusu kulaklığı data kablosu v.s içindedir n95 veya iPhone 3G alacağım için satılıktır bu tür telefonlarla takas olabilir. Te:bu fiyata sıfır kalitesinde wi-fi li cihaz
:2 haftalkık jealtini üstünde fatura kutu fll aksesuar daha ne olsun
::ankara içi elden satış yapılır
msn: [email protected](msnden veb cam acabilirim)
cep tel: 05058486318
fiyat:375 ytl dir ciddi alıcılar için ikramımız olur..........
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız