tertemiz 2 haftalık jelatini üstünde kvk lı n91(ankara)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazyboy

lazyboy

Üye
    Konu Sahibi
tertemiz 2 haftalık jelatini üstünde kvk lı n91(ankara)
Nokia bu ürünü hazırlarken dünyanın en büyük 2. hoparlör üreticisiyle beraber çalışmıştır, ürün tamamiyle yüksek seviye müzik kalitesi için üretilmiştir ( Ltf piyasadaki her Mp3 çalabilen tlf laral karıştırmayın ). Direk standart stereo out bulunmaktadır herhangi bir amfiye veya drivera bağlanabilir, çıkışı son derece kuvvetlidir, bu ürünle 2 adet kulaklık patlattım ( 1 adet sony 1 adet Sennheiser ) şu anda Sony Hi-fi bi kulaklıkla gerçek kalitesinde dinleyebilmekteyim. Müzik çıkışı yüksek olduğundan ben tam olarak % 100 seviseyisine kadar sesi açamadım ancak % 80 lerde dinliyorum, , sınırsız video kaydı yapabilir, yüksek kaliteli video çekimi yapmaktadır, 4 GB kendi mini HDD bulunmaktadır, en önemli özelliği WiFi bulunmaktadır kablozus internet bağlantısı yapabilmektedir, Bluetooth, ön kapağı tamamiyle müzik kullanımı için tuşlarla ayarlanmıştır, Süper cool :) tüm aksesuarları kutusu kulaklığı data kablosu v.s içindedir n95 veya iPhone 3G alacağım için satılıktır bu tür telefonlarla takas olabilir. Te
:bu fiyata sıfır kalitesinde wi-fi li cihaz
:2 haftalkık jealtini üstünde fatura kutu fll aksesuar daha ne olsun
::ankara içi elden satış yapılır
msn: [email protected](msnden veb cam acabilirim)
cep tel: 05058486318
fiyat:375 ytl dir ciddi alıcılar için ikramımız olur..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt