TERÖRİST'E TEŞEKKÜR ilanını tek bir gazete yayınladı: Cumhuriyet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuz Kağan

Üye
    Konu Sahibi

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve Hollanda'da kanserden ölen yasadışı DHKP-C lideri Dursun Karataş'ın ailesi tarafından verilen taziye teşekkürürü ilanını sadece Cumhuriyet gazetesi yayınladı.

GEÇEN HAFTA DEFNEDİLMİŞTİ
Türkiye'de Sabancı suikastı, Hiram Abas, emekli Yarbay Ata Burcu, emekli Orgeneral Hulusi Sayın, emekli Oramiral Kemal Kayacan süikastleri gibi pek çok kanlı eylemi gerçekleştiren DHKP/C terör örgütünün elebaşı Dursun Karataş, 12 Ağustos'ta ölmüştü. Karataş, 15 Ağustos'ta da DHKP/C'lilerin sloganları arasında defnedilmişti.

BİR TEK CUMHURİYET YAYINLADI
Cenazanin ardından PKK'nın da içinde olduğu pek çok yasa dışı terör örgütü başsağlığı mesajları yayınlamıştı. Karataş ailesinin bu mesajlara teşekkür için yayınladığı taziye teşekkürü ilanını sadece Cumhuriyet gazetesi tarafından yayınlanması dikkat çekti. Ayrıca dikkat çeken bir konu metinde geçen ve büyük harfle yazılan "DAYI" sözcüğü. Sözcük DHKP/C literatüründe örgüt liderine deniyor.

ensonhaber.com

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bi pislik geberdi gitti arkasını hala temizlemekle uğraşıyolar ya

Oğuz Kağan

Üye
    Konu Sahibi
bu gazetenin kimler için çalıştğı ortaya çıktı

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ya anlamıyorum şu medyayı ne biçim iş yapıyorlar

kurt bey

kurt bey

Üye
Ne diyodu bu gazete bi aralar
Tehlikenin farkındamısınız? :islik

Oğuz Kağan

Üye
    Konu Sahibi
kendlerinden bahsediyolarmş
merak etmesnler bu haberle tehlikenin çok iyi farkna vardm

_KadirşinaS_

Üye
Yazık be kardeşim. Bari gazetenin adını değiştirseler. Cumhuriyet'miş. Bunların meşhuuurr Cumhuriyet Mitinglerini de niçin düzenledikleri netlik kazanmaya başlamış oldu.

Salihyet

Salihyet

Üye
Tehlikenin varkındayız diyenler gözümün önüne geldi şimdi :) :) koyun gibi peşinden gittikleri gazete....

iremm

iremm

Üye
ne mal oldukları yavaş yavaş ortaya çıkıyor...:islik ztn çoktan çıkmıştıta yeni uyananlar için ki hala anlamıyacaklarya bu saatten snra anlasalar ne olacak çokda tınnn...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ne mal oldukları yavaş yavaş ortaya çıkıyor...:islik ztn çoktan çıkmıştıta yeni uyananlar için ki hala anlamıyacaklarya bu saatten snra anlasalar ne olacak çokda tınnn...
:oke::oke:

qurbuz

qurbuz

Üye
siz konuyu biraz genişletin bakın ABD bir yandan törerü lanetliyo bir yandan destekliyo silah sırh yiyecek içecek veriyo rusya dan uçak savar alıyorlar diyarbakır mardin muş şırnak bunlar bütün herkes pkk ya yardım ve yataklık yapıyor DP partisiyle türkleri oyalıyolar DP çalışanların hepsi pkk yondaşı 2000 geçik para yiyecek barınaknarı var 19999 geçik futbol voleybolcu basketçi tenis oyuncuları çoğu teröre çalışıyorlar İBRAHİM Tatlıses oda kürt neden milletvekili olmak istiyo o milletvekili olcak sonra başbakan yada cumhurbaşkanı bütün türkiyeyi kürtlere vercekti ve gelelim bu konuya çoğu gazete pkk ya yardım neden hergün pkk vuruluyo ama bitmiyo neden sen bir öldürdün mü 2 pkk lı gönderiyo sen 2 vur onlar 3 gönderiyo doğu anadolu yaşanları yani(kürtler)benim 2 çocuğum varsa(erkekk kız farketmez) 1 pkk nındır ah keşke bilseler bunları recep tayyip nasıl başkan oldu kürtle evlendi kürtler oyunu ona verdi böyle oymasa olmazdı daha ingilizceyi bile bilmiyor bakın dışişleri bakanına tam 12 dil biliyomuş belkide geçik

_KadirşinaS_

Üye
siz konuyu biraz genişletin bakın ABD bir yandan törerü lanetliyo bir yandan destekliyo silah sırh yiyecek içecek veriyo rusya dan uçak savar alıyorlar diyarbakır mardin muş şırnak bunlar bütün herkes pkk ya yardım ve yataklık yapıyor DP partisiyle türkleri oyalıyolar DP çalışanların hepsi pkk yondaşı 2000 geçik para yiyecek barınaknarı var 19999 geçik futbol voleybolcu basketçi tenis oyuncuları çoğu teröre çalışıyorlar İBRAHİM Tatlıses oda kürt neden milletvekili olmak istiyo o milletvekili olcak sonra başbakan yada cumhurbaşkanı bütün türkiyeyi kürtlere vercekti ve gelelim bu konuya çoğu gazete pkk ya yardım neden hergün pkk vuruluyo ama bitmiyo neden sen bir öldürdün mü 2 pkk lı gönderiyo sen 2 vur onlar 3 gönderiyo doğu anadolu yaşanları yani(kürtler)benim 2 çocuğum varsa(erkekk kız farketmez) 1 pkk nındır ah keşke bilseler bunları recep tayyip nasıl başkan oldu kürtle evlendi kürtler oyunu ona verdi böyle oymasa olmazdı daha ingilizceyi bile bilmiyor bakın dışişleri bakanına tam 12 dil biliyomuş belkide geçik

Aman hocam biraz yavaş. Yorumların çok sivri olmuş. Çok genelleme yapmışsın. Biz de biliriz bunları. Oturup başlasak muhabbet etmeye ben sana daha bilmediğin ve belki hiç bilemeyeceğin çok mevzular anlatırım tanıkları ve mağdurlarıyla ama burası yeri değil. Bu yorumlar için ceza alabilirsin. Yorumlarını biraz yumuşatmanı öneririm.Dost tavsiyesi.

Diyeceksin ki madem biliyorsun niye anlatmıyorsun. Herşeyin yeri zamanı var. Zamanı geldiğinde bunları anlatmak için değil, yanlışları düzeltmek için kullanacağız:oke:

iremm

iremm

Üye

ooo bu kdr yapan varmış bi gazete yapmış çok mu...:ehe komik...ve de bu yorum"recep tayyip nasıl başkan oldu kürtle evlendi kürtler oyunu ona verdi " beni gülmekten öldürdü :kop:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben yine ceza puanı almak istemiyorum
susma hakkımı kullanıyorum :ehe

iremm

iremm

Üye
bende :aman2::locked: :ehe

baronofnights

baronofnights

Üye
gazetenın sahıbının ve genel mudurunun yalakalıklarının urunudur o ılan... kesın bunar ımralıya gıdıp apoya temız camasır sıgarada goturuyolardır..asagılık ve korkak ınsanlar..işe yaramaz adamlardan mudur olursa olcagı bu.. artık o gazetenın ismni degismesi gerekıyo..yenı ısmı ıse 'TERÖRİZM' olarak düsündüm ama daha farklı isimlerde kullanılabılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt