Kurdeladan daha iyidir.Daha Anlamlı !Ben Türk Bayrağı yaptım hem burayı hem faceyi
Kurdeladan daha iyidir.Daha Anlamlı !
Tmmdır arkadaşlar kurdele yaptım

eywallahTmmdır arkadaşlar kurdele yaptım

hep aynı sahne sürü psikolojisi teröre karşı siyah kurdele yok mor kurdele geçiniz bunları efendim bugün kurdele tak.. ağla,üzül yarın yine vur patlasın çal oynasın,elimizden bir şey gelmiyor diyenlere sesleniyorum.Hayır efendim elinizden çok şey geliyor,sandıkta tepkini göstermezseniz burası hergün tuhafiye dükkanına döner.Bu yüzden bırakın bunları aynı senaryolar beni sıktı,artık sizi de sıkmalı.
Bak kimseyi bidaha uyarmıcam... Kim ne istiyosa yapssın ama bu fikre saygı duysun gönderme yapmanlara büyük şeyler göndericem yoksa...
kimse bu şekilde konuşamazBak kimseyi bidaha uyarmıcam... Kim ne istiyosa yapssın ama bu fikre saygı duysun gönderme yapmanlara büyük şeyler göndericem yoksa...
Burası (D)Ringo'nun ahırı değil beyler....
Bak kimseyi bidaha uyarmıcam... Kim ne istiyosa yapssın ama bu fikre saygı duysun gönderme yapmanlara büyük şeyler göndericem yoksa...

Aldın mı cevabını?
Mesajlarınız başından beri rahatsızlık verici. Tek canı yanan siz değilsiniz, bu bir. Kimse siyah kurdele takmanıza saygısızlık etmedi. Ancak sizin, 'siyah kurdele takmak yerine daha büyük tepkiler verilmeli artık' diyenlere yazdığınız cevaplar saygısızlık boyutuna giriyor. Bir arkadaşımızın 'milletimiz balık hafızalı' yazdığı mesajına yönelik 'sana saygıyı göstermesini bilirim ben' diyerek karşılık vermeniz saygılı olmadığınızı çok açık şekilde gösteriyor, bu iki.
Uzamasını istemiyorum, sıkmaya başladı zira ve tehditvari konuşmalarınızdan vazgeçseniz iyi olur; bu da üç.