Terim'in tek hayali Arda

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Terim'in tek hayali Arda



Transfer çalışmalarını sürdüren 'da teknik direktör , Milli yıldız 'ı kadrosunda görmek istiyor. Teknik Direktörü , 26 yaşındaki Milli yıldızı ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Yüksek bir bedel isteyen ile pazarlıklar transferin son gününe kadar sürecek.

'in, sevdası bitmiyor... Chelsea ile flörtünden bir sonuç alamayan milli yıldız için, her türlü formülü zorlayacak. ile UEFA ve Süper Kupa'yı kazanarak bir hayli başarılı iki sezon geçiren 'ı, sarı kırmızılıların başkanı Ünal Aysal ve hocası yeniden Florya'ya çağırıyor.

İki sene önce de son dakikaya kadar 'ın 'e gitmesine karşı çıkan , eski öğrencisini yeniden sarı kırmızılı forma altında görmek istiyor. Chelsea hayalini gerçekleştirmek istemesi ve teklif gelme ihtimali karşısında İngiliz Kulübü'nden haber bekleyen Arda, bu konuda 1 aydır beklemede kalan 'ı umutlandırdı. İngiliz devinin için beklenen girişimi yapmaması üzerine 'da transferin son günü olan 6 Eylül'e kadar yıldız oyuncu için her türlü şartı zorlama kararı aldı.

Yuvaya dönsün yeter

İyi bir kadroya sahip olan , yine de takımında Arda gibi bir oyuncuyu görmek istiyor. Milli yıldızın büyük işlere imza atacağını ifade eden Terim, eski oyuncusunun fedakarlık yaparak yuvasına dönmesinden yana.
Başkan Ünal Aysal ise 3 hafta önce Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın düzenlediği davette görüştüğü Arda için bir hayli ısrarcı. Yıldız futbolcuya yıllık 3 Milyon Euro teklifle yeniden forması giydirmenin planını yapan Aysal'ın önündeki tek engel .

fiyat düşürmüyor

büyük saygı ve sevgi duyduğu hocası 'in isteği nedeniyle 'a gelmeye razı. Ancak, milli oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli isteniyor. 'in sözleşmesine "24 Milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koyduğu için 15-20 Milyon Euro'luk bir teklif karşılığında masaya oturacağı konuşuluyor.

Aysal, son ana kadar zorlayacak

Başkanı Ünal Aysal, 1 ay önce Başkanı Gil Marin ile bir görüşme yaptı. İspanyolların transfere olumsuz bakması üzerine Madrid ekibinin ancak sarı kırmızılılardan gelecek yüksek bir teklif halinde Arda'nın gidişine onay vereceği belirtiliyor. Aysal transferin son gününe kadar için para artı takas formülleri ile 'in kapısını çalacak.
Madrid'de 20 Asist
2011 yazında 12 Milyon Euro karşılığında 'dan renklerine bağlanan , İspanyol ekipte 86 resmi maçta 10 gol atarken 20 de asist yapt
 


ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Adam ardayı alsa nerde oynatacak ki. Amrabat, sneijder, hamit var onun oynayacağı yerde. birkaç yıl sonra gelsin en iyisi ((:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ardanın tr ye geliceğini hiç sanmıyorum gelmez
 
Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
arda atl madrid de mutlu olduğunu açıkladı:D
 


Üst Alt