terim bıraktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
terim bıraktı
Terim bıraktı

Karşılaşma sonunda, "Takımımla gurur duyuyorum" ifadesini kullanan Fatih Terim, soyunma odasında, "Sizlerle devam etmek isterdim ama sanırım bu artık mümkün olmayacak" dedi ve vedalaştı.
26.6.2008

‘Halk da gurur duysun’
Çok sıkıldı, kadro konusunda en büyük problemleri yaşayan teknik adamların başındaydı. Almanya müsabakası öncesinde de hem sakat hem de cezalılar vardı. Ama hocamız Fatih Terim kararlıydı, “Sahaya 11 kişi çıkıyorsak sorun yoktur” diyor ve oyuncularımıza özgüven aşılıyordu. Almanya’ya yarı finalde kaybettik; Terim önce teşekkür etti, sonra da mesajını verdi. Kameralar karşısında, “Tüm futbolcularımla gurur duyuyorum. Halkımız da onlara teşekkür etmeli” ifadelerini kullanan deneyimli antrenör, asıl bombayı soyunma odasında patlattı.

Napoli iddiası...
Bir çok Avrupa takımından teklif aldığı bilinen Terim’in, “Gerçekten de alkışı hak ettiniz. Bu halk sizinle gurur duymak zorunda. Sizlerle devam etmeyi çok isterdim ama sanırım bu mümkün olmayacak” dediği öğrenildi. Fatih Terim, maç ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Futbolumuzun hakkı finaldi. Ancak komik goller yeme alışkanlığımızdan yine kurtulamadık. Bu takım çok daha iyilerini yapabilir, yapacaktır da. Önemli sıkıntılara rağmen turnuvaya büyük renk kattığımızı düşünüyorum.” Terim’in büyük ihtimalle İtalya’nın Napoli ekibine gideceği iddia edildi.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bırakmaması lazım Tam takımımız,Kadromuz,taktigimiz olusmusken bırakmamalı

Bırakırsa da bize bu gururu yasattıgı ıcın tesekkurler ..

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
abi koskoca mıllı takımdan napoli gibi bi takıma gitmeq fazla akıllıca gelmıo bana

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bırakmaması lazım Tam takımımız,Kadromuz,taktigimiz olusmusken bırakmamalı

Bırakırsa da bize bu gururu yasattıgı ıcın tesekkurler ..

Oturmuş kadro: Kişisel egolardan dolayı takıma çağırılmayan oyuncular var.
Taktik: Takımın taktiği yok. Takımın olmayan taktiği vatan millet sakarya saldırın aslanlarım kaplanlarım böyle tatik olmaz.

Yarı final çok büyük başarıdır ama bu Terim'in hatalarını örtmez. ;)

macline

macline

Üye
oturmuş kadro filan yok İlahi yardımlarla terimin vesilesiyle geldiğimiz bir mevkideyiz.

Bu arada terimin bıraktığı felanda yok Yalan haberlerle kaynıyor tv ler..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Oturmuş kadro: Kişisel egolardan dolayı takıma çağırılmayan oyuncular var.
Taktik: Takımın taktiği yok. Takımın olmayan taktiği vatan millet sakarya saldırın aslanlarım kaplanlarım böyle tatik olmaz.

Yarı final çok büyük başarıdır ama bu Terim'in hatalarını örtmez. ;)
Simdi kisisel egoları fln bisi demem

kadronun oturmasını soyle soyledım bu kadar genc oyuncuyla (cogu hayatında ılk kez boyle br turnuvaya katılıyor) bu basarı saglanıyorsa bu iyi bir basarıdır

taktık: Bence Esine az rastlanır bır taktık uyguladı Terim hayatta en iyi savunma Saldırıdır taktıgını uyguladı bız durarak degıl oynayarak savunma yaptık ;)

biyerde sende haklısın yarı fınal buyuk basardır hele kı bu hakemlere ragmen ama Terim gec uyandı ise ne zaman uyandı dersenız Cek macının son 20 dk'sı aklı yerıne geldı sonrakı maclarda dogru ve taktıgıne uyan kadroyla cıktı

hidayet

hidayet

Üye
zaten her yenilgiden sonra bu tip istifa haberlerine alıştık :(

fiko96

fiko96

Üye
Şenez erzik ve tff başkanı ikna etmiş terim kalacak

ollii

ollii

Üye
Terim'in şu anda takımı bırakması tamamen yanlış bence. Çünkü tam doğruyu bulmuşken ve önünde de 2010 Dünya Kupası varken bu genç takımı bırakmamalı. En azından 2010'a kadar. Eğer bırakırsa ve yabancı bir teknik direktör getirilecekse bu isim ''Daum'' olmalıdır. Çünkü Türkiye'yi tanıyor ve Milli Takım'daki Almanya'da oynayan oyuncularıda düşündüğümüzde en mantıklısı Daum. Eğer Terim ve yerli teknik direktör getirilecekse bu isimde bana göre ''Bülent Uygun'' olmalıdır. Onunda Sivasspor'da neler yaptığını herkes biliyor ama Fatih Terim 2010'a kadar takımın başında kalmalıdır bana göre...

fiko96

fiko96

Üye
Taraflı Hakemlere Rağmen Sakat Oyunculara Rağmen Boşu Boşuna Gösterilen Kartlar Yüzünden Cezalı Duruma Düşen Oyuncularımıza Rağmen Bize Bu Gururu Yaşattıran TÜRK Milli Takımımıza Binlerce Kez Gönülden TEŞEKKÜRLER
.............................................

kaedeş güzel yazı tür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...