Tercübeli Kızlardan Anlayan YaRdım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Tercübeli Kızlardan Anlayan YaRdım :)
1 2 haftaya bodruma gideceğim ve biliyorsunuz burada kizlar çok baya kalacağim hotelde benim memlekette deniz yok ondan :) ve arkadaslar bu süre içinde kiz arkadas aramaya baslicam :) sahilde sevgili yapabilirmiyim önceden yapan varmiki nasil konuscam nasil sohbete girecem direk yaninami gidecem bi yardim ederseniz tercübeliler :ehe

Not: önceden Sevgilim Vardida Okulda olduğu için kolay oldu ama simdi biraz utaniyorum ondan :(

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Doğol ol :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Doğal ol olacağı varsa olur.Takılmalık 1-2 kişi bulursun herhalde ;) Ben tatile kız için çıkmam ama olur yani fazla dert etme.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arandığını belli edersen zaren bulamazsın rahat ol ben bir kızla aqua parkta kayak sırasında beklerken tanıştım çokta güzel bir kızdı bütün günü beraber geçirdik omzumdan indirmedim :D

• Beğen
Tepkiler: murat0288

cliolar

Üye
antalya tur rehberi olarak sunu soyliyeyim,rahat ol,biraz dikkatli bak ama suratina,cekinme sakin! ve paran yoksa rus lara bulasma ayrica her kiz erkegin icinde biraz stifler lik olsun ister.ve son olarak akisina birak ,deger verme ki olumsuzlukda uzulme

JUSTİNBB

JUSTİNBB

Üye

ne güzel işte bodrumdasın gir bi bara, gözüne kestirdiğin kıza içki ısmarla. sonrası gelir zaten..

bizi mahçup etme koç göster şampiyonun kim olduğunu
:naughty: :ehe

murat0288

murat0288

Üye

gir bi bara, gözüne kestirdiğin kıza içki ısmarla. sonrası gelir zaten..
:naughty: :ehe

yav iyide öyle hemen bi içki ısmarlamayla şak diye ayırmazlar yani, dedikleri gbi doğal ol, arıyomuş gibi, kıro gibi her gördüğüne çadır dikersen olmaz öyle, normal hareketlerini yapacaklarını yap ilk önce uzaktan kes ilk önce şabanın 3.numaralı bakışını yap senin onunla ilgilendiğini anlasın ama hemen dalma, fazlada bakma yakınlaş biraz mesafeyi daralt bi bahane ile direk sohbete gir ismini sormadan mesela su soğuk de, çok tuzlu de ( haa şunuda söyleyim ilk bakışında rahatsız olup gözlerini kaçırır birde ilgilenmez se senin bakışınla üzerine gitme ters teper) yada ordaki bi olaya istinaden direk konuya gir oda devam ederse sonradan adım şu memnun oldum deyip sohbete başla, angut gibi gidip tanışabilirmiyiz çok güzelsin, bağa bi virsene gibi atlama işe anladınmı kardeş.

buraya kadar okudun dimi ilk başta yapacağın şey yaşını bilmiyorum ama küçüksen babasına , abisine özellikle dikkat et çünkü her baba, abi, kızını ve kızkardeşini, korur, eğer büyüksen kocasına yada sevgilisine dikkat et çevresinde yoksa dalarsın eğer varsa onun taktiği ayrı ama onunda istemesi lazım ilk cereyanı alıp vermeniz lazım yoksa abiden, babadan sevgiliden, kocadan öyle bi mariz yersinki ömür boyu aklından çıkmaz haberin olsun ava gideyim derken avlanma sakın.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
yav iyide öyle hemen bi içki ısmarlamayla şak diye ayırmazlar yani, dedikleri gbi doğal ol, arıyomuş gibi, kıro gibi her gördüğüne çadır dikersen olmaz öyle, normal hareketlerini yapacaklarını yap ilk önce uzaktan kes ilk önce şabanın 3.numaralı bakışını yap senin onunla ilgilendiğini anlasın ama hemen dalma, fazlada bakma yakınlaş biraz mesafeyi daralt bi bahane ile direk sohbete gir ismini sormadan mesela su soğuk de, çok tuzlu de ( haa şunuda söyleyim ilk bakışında rahatsız olup gözlerini kaçırır birde ilgilenmez se senin bakışınla üzerine gitme ters teper) yada ordaki bi olaya istinaden direk konuya gir oda devam ederse sonradan adım şu memnun oldum deyip sohbete başla, angut gibi gidip tanışabilirmiyiz çok güzelsin, bağa bi virsene gibi atlama işe anladınmı kardeş.

buraya kadar okudun dimi ilk başta yapacağın şey yaşını bilmiyorum ama küçüksen babasına , abisine özellikle dikkat et çünkü her baba, abi, kızını ve kızkardeşini, korur, eğer büyüksen kocasına yada sevgilisine dikkat et çevresinde yoksa dalarsın eğer varsa onun taktiği ayrı ama onunda istemesi lazım ilk cereyanı alıp vermeniz lazım yoksa abiden, babadan sevgiliden, kocadan öyle bi mariz yersinki ömür boyu aklından çıkmaz haberin olsun ava gideyim derken avlanma sakın.

Tesekkurler emeğine sağlik baska bir yöntemi olan arsa beklerim

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Giyimin cool olduktan sonra bide seksi bakıslar atıp hatunu kapiyosun :D

night_jack

night_jack

Üye
Sigara mı içiyor,içki mi içiyor buna dikkat et veya başka birşeyle mi uğraşıyor misal senin için en kolay olacağı elinde telefonla uğraşıyor.Telefonu karıştırıyor falan atıyorum diyecen ki;''bende bu telfonlarla ilgilenirim,sistem dosyalarını değiştirip daha kullanışlı hale getiririm''sonra konuşmaya falan başlarısınız zaten kabiliyet varsada gerisi gelir:ehe
Şahsen kendim,ağzım da sigara 2 tane kızın yanına yaklaşıp''Çakmağınız var mı''diyip gerisini getirdiğim olmuştu:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sigara mı içiyor,içki mi içiyor buna dikkat et veya başka birşeyle mi uğraşıyor misal senin için en kolay olacağı elinde telefonla uğraşıyor.Telefonu karıştırıyor falan atıyorum diyecen ki;''bende bu telfonlarla ilgilenirim,sistem dosyalarını değiştirip daha kullanışlı hale getiririm''sonra konuşmaya falan başlarısınız zaten kabiliyet varsada gerisi gelir:ehe
Şahsen kendim,ağzım da sigara 2 tane kızın yanına yaklaşıp''Çakmağınız var mı''diyip gerisini getirdiğim olmuştu:D

o zaman çakmak lazımmış :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

MrTech

MrTech

Üye
Sadece Ona Bak.Gidipte Abyzha Gibi Birine Bak,Digerine Bak,Öbürüne Bak Yaparsan 3in1 Diye Girerler Dayaga Sana :) Ben de Çekingenimdir.Ama Baktıgımda,Ben Kesiyorsam,O Kesiyorsa Devamını Götürürsün.Başkası Olma Kendin Ol.Böyle Cok Daha Güzelsin Hesabı Yap :oke:

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
sal gobrayi :yavrum:

kraldost

kraldost

Üye
iki üç sene öncesine denk gelseydi bu soru sana sper tüyolar verirdim lakin şu anda kimsenin günahona giremem

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt