Ter Telefon Bozuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ter Telefon Bozuyor
Türkiye'de telefon arızalarının önemli bir kısmının terden kaynaklandığı açıklandı.

Türkiye'de cep telefonu ve mobil cihazlar sektöründe uluslararası alanda satış sonrası teknik hizmet veren bir telefon onarım şirketi Genel Müdürü Koray Yaran, terin telefon düşmanı olduğunu söyledi.

Yaran, Antalya, Diyarbakır gibi sıcak illerde cep telefonlarının yüzde 40'ında vücut teri kaynaklı arızaların meydana geldiğini belirtti.
Yaran, konuşma esnasında kulağa tutulan telefona terin temas ettiğini ve bunun da cep telefonunun devrelerinde tuzlanma sonucu arızaların yaşanmasına neden olduğunu dile getirdi.

Yaran, "Kulağa tutulduğunda ter, paslanmaya yani oksitlenmeye neden oluyor. Bu da ana kartı kilitleyebiliyor. Böylelikle telefonda tamiri mümkün olmayan arıza meydana gelmiş oluyor." dedi.

Koray Yaran, terle birlikte kadınların yüz makyajında kullandığı fondötenin de cep telefonlarında önemli ölçüde arızalara neden olduğuna işaret etti ve kullanıcılara, kulaklık ya da bluetooth kullanmalarını önerdi.

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN., El~PisToLeRo ve -efşan

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güzel paylasım.:oke: Ben sahsen hoparlörden konusurum terledigim zamanlarda...

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler güzel konu olmuş

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah Arkadaşlar

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Ben çok nadir konuşurm.. Gençlik mesajla iletişiyor :D.. Bilgilendirme için teşekkürler :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler...

Öğrendiğim iyi oldu

SilentOne

SilentOne

Üye
bt kulakla konuşyom :D

serinaga

serinaga

Üye
Sayın Moderatörüm KONU ÇOK YERINDE OLMUŞ BU YAZ SICAĞINDA, TEŞEKKÜRLER ...
Kendim bizzat şahit oldum terin telefona verdiği zararı, hoparlörün bulunduğu bölgede renkler soldu, düşün düşün terden oluştuğunu anladım, dolayısı ile bluetooth kulaklık kullanırım artık çoğu zaman ... :yuru

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

blackaid

blackaid

Üye
tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...