Uygulama Temple Run Kasıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Temple Run Kasıyor!
Xperia neo v telefonumda google play'den indirdiğim temple run kasıyor. Hafıza kartına atmadan oynadım belki düzelir diye, sonuç yine aynı. Anlamıyorum ip3gs'de bile hiç takılmadan oynanabilen oyun benim telefonumda neden bu kadar kasıyor olabilir? Telefon gingerbread sürümünde. Teşekkürler:bye2:

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Marketteki yorumlara baktım adamlar aynı telefonda hiç kasılmadığını yazmışlar. nerde sorun acaba?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sanirim sorunlu ya herkes kasiyor diyor

nsaktn

Üye
Sorun gingerbread sürümüyle alakalı olabilir. Forumda araştırırsanız cevap bulursunuz. Size önerim cyanogen mod (Eğer telefona uygun varsa) Kurmanız, çoğu uygulamada + larına şahit oldum hala kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Marketteki yorumlara baktım adamlar aynı telefonda hiç kasılmadığını yazmışlar. nerde sorun acaba?
temple run 2 de aynı şekilde, jetpack joyride'da, diğer oyunlar da..

- - - Eklendi - - -

Sorun gingerbread sürümüyle alakalı olabilir. Forumda araştırırsanız cevap bulursunuz. Size önerim cyanogen mod (Eğer telefona uygun varsa) Kurmanız, çoğu uygulamada + larına şahit oldum hala kullanıyorum.

Telefon bu problemden garantiye gitti geldi. 4 sürümünden tekrar 2.3e döndürmüşler ama oyunlarda fark yok, hala çok fazla kasıyor yani. Telefonun orijinalliğini bozmak istemiyorum pek. Yorumlara baktım aynı telefonu kullanan adamlar çok rahat oynadıklarını yazmışlar, youtube videolarında da öyle. Her şeyin kusurlusu bana mı patlıyor anlamadım ki ya:off:

Samet.25

benim tele olmuyo bile sukret .d

-Emre

-Emre

Üye
sorun ram. galaxy wde de kasıyor biraz
daha ayrıca neonun işlemcisi de düşük galaxy wden

-Emre

-Emre

Üye
o zaman cihazda başka bi sorun olabilir bir de fmr memory cleaner kullanmayı dene =)

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
zaten orjinal 4 romu Neo vde sorunlu onun yerine varsa cm9 tavsiye ederim bende artık hiç kasmiyor gereksiz ram kullanan uygulamaları kaldırdım ce sdcardda 1 gb boş alan var. ram temzleyici için de dediğim gibi fmr memory cleaner kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt