Uygulama Temple run 2 için "2 milyon altın hilesi"

Sponsorlu Bağlantılar

aviatorcihan

Üye
    Konu Sahibi
Temple run 2 için "2 milyon altın hilesi"
Merhaba Arkadaşlar,
Yabancı bir forum sitesinde bulmuş olduğum bu taze bilgiyi hemen paylaşayım istedim.Öncelikle kendim denedim ve %100 çalışıyor. 2 Miyon Değil,2 Milyar küsürmüş :))) yanlış bakmışım :))Kullan kullan bitmez :)))

Altın Hilesi Dosya Linki :

Yapmanız Gerekenler;

-Linkte vermiş olduğum gamedata.txt dosyasını indirin.
-Ardından eğer yoksa telefonunuzda,google play den Temple Run 2 oyununu indirin.
-İndirdiğiniz Temple Run 2 oyununu data klasörünün gözükmesi için oyunu birkez oynayıp geri çıkın.
-gamedata.txt dosyasını telefonunuzun /sdcard/Android/data/com.imangi.templerun2/files klasörünün içine atın.Dosya diğeri ile değiştirilsin mi diye sorarsa evet i seçin ve çıkın.işte bu kadar.

Bu işlemlerden sonra oyunu açtıgınızda,üst tarafta 2,099,331,026 Altın olduğunu ve bütün karakterlerin açık olduğunu ayrıca hepsinin güçlerinin upgrade olduğunu göreceksiniz.

Güle Güle Oynayın :) Bir teşekkürü fazla görmeyin :)

nike497

Üye
Tskrler. Bu islemleri yaptiktan sonra onceki oynadigimiz kayitlar highscorelar siliniyor mu acep

Remember Me

Remember Me

Üye
Teşekkürler,işe yaradı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
2 milyonmu bende 999999999999999999 var ama hile ile cidden oynanmıyor 15 milyon skor yaptım sonra oyundan sıkılıyor insan :)

aviatorcihan

Üye
    Konu Sahibi
2 milyonmu bende 999999999999999999 var ama hile ile cidden oynanmıyor 15 milyon skor yaptım sonra oyundan sıkılıyor insan :)

doğru diyorsun ama karakterleri güçlü yapmak içinde canı cıkıyor insanın :)

- - - Eklendi - - -

evet onceki kayıtlar sıfırlanıyor.ama herşey açık olacağı için önceki kayıtları aynı anda gecebilirsin skor olarak.aynı zamanda 2 milyon küsür elmas ta var.elmasları kullanarak save me yaparak kaldıgın yerden devam edebilirsin :)))

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Çok saol arkadaşım rekor yapıyom sayende :D

yakupb03

yakupb03

Üye
iyi de beyler bu level olayı ne? Level geçtikçe yeni bölümler gelse anlarım aynı yerde devam???

Asteroid9

Asteroid9

Üye
iyi de beyler bu level olayı ne? Level geçtikçe yeni bölümler gelse anlarım aynı yerde devam???

Level atladıkca multipler mi ne öyle bişey artıyo mesela multipler x30 sa 30ar 30ar gidiyo skor :oke:

Mbe5555

Üye
Öncelikle teşekkürler fakat bir sorum olcak bu söylediklerini tablette nasıl uygulicam bende QTab var o dosyaları files felan templerunun kurulu olduğu dosyayı nerden açıcam ? ve yüklediğim dosyayı oraya nasıl atıcam ?

bulat_56

bulat_56

Üye
temple run brave para hilesi varmı?

61semih

61semih

Üye
oyunun suyunun çıkacağını bilebile yükledim. işe yaradım ama tavsiye etmem. :)

oci123

Üye
Hileyi yaptıktan sonra oyunu eski haline getirmem mümkün mü?

21brusk21

Üye
Arkadaslar bu linkten .x diye bir dosya iniyor gamedata
Diye bir doya inmiyor yardimci olurmusunuz

- - - Eklendi - - -

Linkte nulltxt dosyasi var. Gamedata dosyasi
yok yardimci olurmusun

By40bir

Üye
Bu txt dosyasını editleyebilen oldumu ? Mesela ben sayıları değiştirmek istiyorum, yapabilirmiyiz ?

Not: Not defterinde düzenleyebiliyorsunuz, ilgili aynı sayıları bulup değiştirebiliyorsunuz ama; dosyayı kaydedip telefona atınca diğer eski kayıtlarıda sıfırlayıp yeniden başlıyor... Değişikliği kabul etmiyor yani.

Üst Alt