Enes
Üye
Benim arkadaş yolladı işlemci termal macun değişimi falan istedi çatur çutur yaptılar ve ödenmesi gereken tutar 0 TL idigaranti bitmeden ben de göndericem
![]()
onu ben de yapıcam

Benim arkadaş yolladı işlemci termal macun değişimi falan istedi çatur çutur yaptılar ve ödenmesi gereken tutar 0 TL idigaranti bitmeden ben de göndericem
![]()

onu ben de yapıcam![]()
TTNet netlimitsiz paketi olanlara 1 yıllık mcafee veriyor beleşbende lisanslı bi Nod32 bide avast var takılıyom kafama göre avastın lisansını yenilicem nod 32 dursun
Çok mantıklı işTTNet netlimitsiz paketi olanlara 1 yıllık mcafee veriyor beleş

bende lisanslı bi Nod32 bide avast var takılıyom kafama göre avastın lisansını yenilicem nod 32 dursun![]()

Trend micro bende de vardı
Bende Trend Micro Titanium vardı gazeteden aldım 29 kupona 1 yıllık süresi bitti ttnet de beleş vermesi isabet oldu 1 yıl daha rahatım ama olmasa da sıkıntı yok recovery 8 dk sürüyor![]()
çok cins la hiç veri tabanı güncellemesi gelmiyo hep aynı
Trend micro bende de vardıçok cins la hiç veri tabanı güncellemesi gelmiyo hep aynı
ben beğenmedim trend microyu sanki pc de virüs programı yokmus gibi insan bi uyarı verir arada canlılık emaresi gösterir
Aynen dandik mandik ama onu sildikten sonra mcafee hiçbir şey bulmadı

ben beğenmedim trend microyu sanki pc de virüs programı yokmus gibi insan bi uyarı verir arada canlılık emaresi gösterir![]()

nerde o nod 32
Daha iyi dırdır etmiyo![]()
paso güncelle babam güncelle 
nerde o nod 32paso güncelle babam güncelle
![]()
bu mcafee de bitsin yüklemem beleş gelmezse çak recovery rahatım 
benim recover uzun sürüyo driver ları tek tek kuup reset atıyo bana kalsa hepsini kurar bi reset çakarım mis
ayar ediyor o dabu mcafee de bitsin yüklemem beleş gelmezse çak recovery rahatım
![]()

benim recover uzun sürüyo driver ları tek tek kuup reset atıyo bana kalsa hepsini kurar bi reset çakarım mis![]()
hediyenin markası mı olur len
Toshiba başlı başına hata olmuş bence

hediyenin markası mı olur len![]()

Söz vermişti dayım
nerden geldi![]()

Söz vermişti dayım![]()
![]()
istanbul içi mühendislik doktorluk falan olursa da zor 
bende bide 4s vardı da sattım onu
Bizimkiler araba alcaz diyolaristanbul içi mühendislik doktorluk falan olursa da zor
![]()
parasını da bababank'a yatırdım kar payı alcam
faiz haram ya ondan 
Beyaz 1.4 Tsı FR + Plus paket tamamdır sanırım 
bende bide 4s vardı da sattım onuparasını da bababank'a yatırdım kar payı alcam
faiz haram ya ondan
ben 1 seneye kadar leonu kendime bağlarımBeyaz 1.4 Tsı FR + Plus paket tamamdır sanırım
![]()

o araba gelsin de ben foruma uğramam artık
Posterlerini ascan yakında![]()

o araba gelsin de ben foruma uğramam artık![]()