Temizlik imandan gelir :D

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Benim arkadaş yolladı işlemci termal macun değişimi falan istedi çatur çutur yaptılar ve ödenmesi gereken tutar 0 TL idi :D garanti bitmeden ben de göndericem :bigstar:

onu ben de yapıcam :eller:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Çok mantıklı iş :eller: TTNet netlimitsiz paketi olanlara 1 yıllık mcafee veriyor beleş
bende lisanslı bi Nod32 bide avast var takılıyom kafama göre avastın lisansını yenilicem nod 32 dursun :D

OPC

OPC

Üye

bende lisanslı bi Nod32 bide avast var takılıyom kafama göre avastın lisansını yenilicem nod 32 dursun :D

Bende Trend Micro Titanium vardı gazeteden aldım 29 kupona 1 yıllık süresi bitti ttnet de beleş vermesi isabet oldu 1 yıl daha rahatım ama olmasa da sıkıntı yok recovery 8 dk sürüyor :pro:

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Bende Trend Micro Titanium vardı gazeteden aldım 29 kupona 1 yıllık süresi bitti ttnet de beleş vermesi isabet oldu 1 yıl daha rahatım ama olmasa da sıkıntı yok recovery 8 dk sürüyor :pro:
Trend micro bende de vardı :D çok cins la hiç veri tabanı güncellemesi gelmiyo hep aynı

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Aynen dandik mandik ama onu sildikten sonra mcafee hiçbir şey bulmadı
ben beğenmedim trend microyu sanki pc de virüs programı yokmus gibi insan bi uyarı verir arada canlılık emaresi gösterir :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

ayar ediyor o da :ehe bu mcafee de bitsin yüklemem beleş gelmezse çak recovery rahatım :pro:
benim recover uzun sürüyo driver ları tek tek kuup reset atıyo bana kalsa hepsini kurar bi reset çakarım mis :D

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi

Bizimkiler araba alcaz diyolar :D istanbul içi mühendislik doktorluk falan olursa da zor :D
bende bide 4s vardı da sattım onu :D parasını da bababank'a yatırdım kar payı alcam :pro: faiz haram ya ondan :D
ben 1 seneye kadar leonu kendime bağlarım :aha: Beyaz 1.4 Tsı FR + Plus paket tamamdır sanırım :D

OPC

OPC

Üye

bende bide 4s vardı da sattım onu :D parasını da bababank'a yatırdım kar payı alcam :pro: faiz haram ya ondan :D
ben 1 seneye kadar leonu kendime bağlarım :aha: Beyaz 1.4 Tsı FR + Plus paket tamamdır sanırım :D

Posterlerini ascan yakında :D

Üst Alt