Temiz Wentto F8 arıyorum (Çözümlenmiştir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErMisH

ErMisH

Üye
    Konu Sahibi
Temiz Wentto F8 arıyorum (Çözümlenmiştir)
Biraz araştırdım ve Wentto F8 bana gayet cazip geldi fiyat-performans açısından. Fakat 150-250 tl arası değişken fiyat aralığı var. Ankara ve çevresinde elinde temiz F8 i olan ve uygun bi fiyata bırakcak olan varsa irtibata geçelim. Fakat sorunsuz bir telefon istiyorum. Telefonu aldıktan sonra kimsenin arkasından küfür etmek istemem :) Bu arada telefonu bilenlerden de önerilerini veya alternatifini beklerim.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Walla ben bir ara çin malı düşündüm forumda kıyamet koptu, ağzımı açmayacam artık:ehe.Özelliklerine aldanmıyorum çoğu kullanım dışı kalıyor, ne internete giriyor doğru düsürt nede msn ye, navigasyon google maps falan kullanılamıyor diye biliyorum. Oyun yüklemek zaten ayrı bir dert, bence sen markalardan şaşma. Alıp elinde patlama olasılığıda var. Git samsung 2. el etelefon fiyatlarına bakk o paraya iyi bir dokunmatik model bulursun

----------Eklendi @ 11:34:37 ---------- Yazıldı @ 11:32:09 ----------

Bu arada ben samsung star'ın 2. elini ordan aldım gayet sorunsuz, bir problem çıkmadı. Hani Sıhhıyeden kızılaya üst geçit varya geyiklerin çaprazında, üst geçidin hemen altında telefoncular var 2. el alım satıp yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ErMisH

centerboys

Üye
wentto f003 var alirsan ankaradan.

ErMisH

ErMisH

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım. çok güzel açıklamışsın. ellerin dert görmesin ;)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Rica ederim ben mesela ordan bir nokia almayı düşünyorum bu aralar:ehe

ErMisH

ErMisH

Üye
    Konu Sahibi
konu kapatılabilir. vodafone 945 telefonda karar verdim ve 190 liraya aldım 2. el bir telefon. ve çok memnunum tavsiye ederim. bu fiyata böyle bir telefon mükemmel bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt