temiz kutulu garantili 5800 alınır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
temiz kutulu garantili 5800 alınır
fiyat belirtiniz lütfen peşin para alınacak çok acil lazım samsun içi olursa iyi olur

m.d4toK

m.d4toK

Üye
10 aylık kutulu deri kılıflı garantili (genpa) faturası mevcut 5800 300 liraya satıyorum. istanbuldan kargoyla gönderebilirim. orjinal kutusu şarj aleti kalemi mevcut cihazda hiç bir problem yok . ekranında çizilmelere karşı jelatin mevcut. isterseniz resimde ekleyebilirim bakmanız için. kısaca cihaz çok temiz 300 lirada iyi bir fiyat çünkü telefon hakediyor.
bilginize,

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kapıda ödeme imkanımız var mı?

m.d4toK

m.d4toK

Üye
sahibinden.com da satışa veririm get sistemi ile ödeme olabilir kapıda ödeme hakkında bilgi sahibi değilim ama varsa öle bi yöntem olabilir.

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
öyle bi imkan var kardeş kargo şirketlerine veya postane ile. bn samsunluyum

m.d4toK

m.d4toK

Üye
kardeş ben öle şeylere pek güvenmiyorum kargo şirketlerine ve pttye ama sahibinden.comda satabilirim çünkü kapıda ödemede komisyon felan kesiyorlar sahibinden.com %6 komisyon alıyor daha ucuza geliyor 318 liraya satışa koyarım ordan alırsan banada 300 lira kalıyor ve çok daha güvenli emin olabilirsin.

Utku

Utku

Üye
400tl ye 5800 blue ve 2630 telefon samsun içi alırmısın

bybilal

bybilal

Üye
400 e verim 3 aylık 5800 garantisi devam ediyo kvk garantili. Tek çizik bulamassın.

--------------- Ekleme ---------------

samsum atakumdayım gel al hemen

umutgidik

umutgidik

Üye
320 tl ye 6 aylık KVK garantili telefonumu silikon kılıflyla kutusuyla bütün aksesuarlarıyla ve faturasıyla verebilirm.

O6UZH4N

Üye
5 aylık 5800 blue v52 temiz 300 tl pazarlık çok az var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt