temiz 2.el n8(teknosa garantili ve sigortalı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MDymz

Üye
    Konu Sahibi
temiz 2.el n8(teknosa garantili ve sigortalı)
geçen yıl ekimde sigortalı garantili teknosadan siyah n8 aldım tertemiz.satmayı düşünüyorum.hem fiyat için tavsiye hem de düşünen varsa teklifte bulunsun.

corvia2

Üye
fiyat ver dostum

kraldost

kraldost

Üye
senin yaptığın ticarette mekruhtur pazarlığı kızıştırmak dinen caiz değildir satıcı olan sensin istediğin fiyatı söylemek :kotu:sattığın malın reklamını yapmak zorundasın zira bu şekilde sadece forumu kirletiyorsun bu şekilde sana hayırlı satışlar dileyemem dürüst ol hemen istediğini alır ve verirsin

corvia2

Üye
aynen katılıyorum sana dostum

MDymz

Üye
    Konu Sahibi
beyler belle güncellemesini beklemekten sıkıldım ama çok da merak ediyorum.ve satmak ikinci tercihim tavsiye alıyorum şu an.şubata kadar güncelleme gelmezse düşüneceğim.cümlemde düşünen varsa da teklifte bulunsun dememin sebebi bu.belki durduk yere iyi bir fiyat gelirse ve beklemekten vazgeçerim diye düşündüğüm için yazdım.konu başlığında da satılık yazmıyor dikkat ettiyseniz.yoksa haklısınız kararımı versem piyasayı araştırıp ona göre ilan verirdim ama tavsiye isteyeceğim tek kısım da burası

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ben de satıyorum arkadaşlar n8 düşünen varsa sayfada var ilanım fiyatımda acıkca belli resımlerı gormek ısteyene de gösteririm hemen

private_hawk

Üye
belle güncellemesinin çıkmasına az kaldı.ayrıca çok güzel bi telefon boş yere kaşınma derim.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt