Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

ody18

Üye
kusura bakmayında ben bu işlere acayip yabancıyım bu sertifikalndırmak ne demek biri bana anlatabilir mi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitemizde opda diye araştırın bulrsunuz..

trane1

trane1

Üye
Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

temel pakette birinci ve ikinci sisx dosyalarını sertifikalayıp telefona attım fakat yuklerken sertifika tarafından kısıtlaniyor dedi yapacak birşey yok mu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar daha geçen gün 5230 a kurdum..hiç sorun yaşamadım..aldığınız sertifikalar hatalı olabilir..

trane1

trane1

Üye
Neyse eğer sertifikalanmış çıkarsa onu indiririz.

twitzkhan

twitzkhan

Üye
Arkadaslar sanirim Nadir arkadasimizin vermis oldugu first ve second dosyalari zaten sing edilmis oldugu icin tekrar sing yapamiyoruz. Bu yuzden sertifika kisitliyor gibisinden uyarilar cikiyor onumuze.
Asagida verecegim linkteki dosyalar sing edilmemistir. Onlari siz sing yapip once 1 nolu dosyayi sonra 2 nolu dosyayi yuklerseniz direk cok guzel bir sekilde kuruluyor. yanliz turkce yok ingilizce bilmek gerekiyor biraz :oke:
yanliz yuklemeden once telefonunuzda herhangi bir office dosyasi bulunmamasi gerekiyor
egerki Nadir arkadasimizin dah onceden vermis oldugu dosyalar duruyorsa onlari silip verdigim linkteki dosyalari sing yapip once 1 sonra 2 noludoyayi yuklemelisiniz. umarim herkesde calisir bende sorunsuz calisiyor.
Verecegim linkte acilan sayfadan ucretsiz indirmeyi tiklayip, kisa bir sure bekledikten sonra indirebilirsiniz.

Bu arada Nadir arkadasimizada cok tesekkurler bikmadan usanmadan her soruya defalarca yanit vermis..:oke:

mikbalbakirci

Üye
merhabalar,bende de quick office in ön yüzü yüklü olarak tlf numu kvk da güncelletmiştim. quick offici açınca upgrade etmeniz gerekiyor diyor, güncelleyin diyor, guncellemek için kredi kartından 29 tl kesti, hadi onu anladım ama sonra da programı yuklemeye gelince yuklemiyor, güncelleme hatası diye birşey çıkıyor. işin esasını bilmediğimiz için çözemedik malesef,

bu konuda da yardımcı olursanız memnun oluruz,

teşekkürler

mama2000

Üye
çok saol kardeş

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Çok teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

ismetoz

Üye
3 gün uğraşıp v5 hackli yaptım sadece bu sertifika işini beceremediğimden hack olayı tamam 4 adet dosya (ROMPatche+) tamam aktif de oluyor fakat yine de neden sertifika illaki anlamadım açıkcası,bu durum normal mi acaba yoksa sadece bana mahsus olan bir olay mıdır acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika al canım kardeşim.hack her zaman işe yaramıyor.ama sertifika her zaman işe yarar.

narciceği468

Üye
teşekkürler.

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
saol biraders

fatih_4535

Üye
war yha hıc bı proqram calısmıyor hepsı ama hepsı sertıfıka ıstıoo bu soruna care bıran once :oke:

omerkocdha

Üye
Nokia E72 aldım fakat telefonda Quick Office ve tarayıcı uygulamalı bulunmuyor. Telefonun işletim sistemi Symbian OS v9,3. Quick Office ve tarayıcı uygulamasını internetten indirmek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu dene işte.

KittyCold

KittyCold

Üye
5530 da çalışıyor. Gayet sağlam. Emeğine teşekkürler. Eline sağlık.

Üst Alt