Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı ikonlar. Telefona daha hoş bir hava katıyor.
murder_liable
Üye
farklı ikonlardaki temarlar var ama hep bazı ikonlar Eskisi gibi kalıyo değişmiyo yani çoğu bide o orj. Olmayan temalar kasiyor...>c7-00
mesut1979
Üye
slm,hic bir zaman orjinal iconlara birsey uymaz tamam farkli ikonlarda güzel duruyor ama herhangi bir uygulama yüklediginiz zaman o uygulamanin iconu orjinal icondaki hali geliyor ve telefonda 2 cesit ikon tipleri oluyor oda güzel görüntü vermiyor.
Febris
Üye
nokia evolveeeee orjnal ikon
S.E.C.R.E.T
Üye
Orjinal ikon dedim sayın Modum . Çünkü farklı temaya bir uygulama yükleyince 2 farklı ikon çeşidi oluyor .
By_GaBLiN
Üye
cyber
Üye
orj
wade_flash.3
Üye
görünüme göre değişir. Fazla sıkılan biri olduğumdan sürekli değiştirrm görünümü.
MoleküL1997
Üye
Tema ikonları ama ikon desteği tam olanlar örneğin daeva112 nin temaları
projectmaximo
Üye
menü düzenini 4x5 yapana kadar istediğim ikonları kullamıyodum hep ama 4x5 yaptıktan sonra değiştirdiğim ikonlar çok kötü görünmeye başlayınca orijinal görünüme döndüm
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
farklı ikonlar
Cihanî Sultan
Üye
Orjinal ablacım
cortex47
Üye
orijinaller çok güzel de, farklı bir uygulama yükleyince garip garip ikonların görünmesi sinirimi bozuyor. ben de onları bir klasöre sallıyorum
ekrem2
Üye
default ikonları hic begenmiyorum hiç orjinal değil basit ve özensiz üstünde hiç ugrasılmamıs ikon sitelerine bakın dedigimin ne kadarda dogru oldugunu göreceksiniz
uribaju
Üye
daevanın ikonları beğeniyorum ama hız açısından da orjinaller iyi oluyor tabi
relling
Üye
Orjinal ikonlar farklı tasarımdaki ikonlar kullanınca bir iki ikon mutlaka açıkta kalıyor ve gözüme hoş gözükmüyor bu yüzden orjinal ikonları tercih ediyorum.
SiberSoft
Üye
orijinal ikonlar olunca kullanim daha rahat oluyor bence