Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
softkey dosyalarıyla oynayarak mümkün. Fakat dediğin gibi hepsi tek dosyadan okuyor bunun için mümkün değil
ayrıca yapılıpda seçenekler çıkış yazılarını yok etmek lazım. Onları renklendirsek bile navibar simgeleri renkli olacağı için o yazılarda gözükür. Kısacası bence böyle bir şey olmaz
- - - Eklendi - - -
Nerden biliyorsun diye sorarsan bu iş daha önce aklıma gelmişti fakat tüm hepsi tek dosyadan okuduğu için mümkün olamayacağını anladım
yav anlattın da diyelim arka plan siyah yazılarıda siyah yaptık. Ama softkey içine eklediğimiz simge beyaz. ne olacak
Olmadığını bende biliyorum zaten..
Sıfır tema yapanlar Nokia nın Kabuk teması üzerinden Tema yapıyorlar Yanlışım yoksa tabi
Sadece Tema yapımcılarının imkan olup olmadığını Öğrenmek..
Çünkü Hiç sıfır tema yapmadım Yapmamda En az 3 ayımı alır diye düşünüyorum
Yazı olayına gelince Evet yazıları Arka Fona göre renklendirip Kaybedeceğiz..Burada sorun yok.
Sadece Butonlara ek olarak İcon eklemek Yani butonun üstüne ek dosya eklemek diyebilirim.
Anlatabildim_?
yav dediğini anlıyorum. Kapasitesiz değilizAnladım ben seni.
Sorumun Cevabı Tema yapabilen Kişiden detayı öğrenmek.
Söylediğim olay, Eklenecek iconu Ayrı yerden okutabilecek biri.
Aynı yerden okumayacak Ayrı yerden okutturup İconu ekleyecek ok. !
bekleyelim görelim ama beklesekte göremeyebiliriz
Aynen bende sanmıyorum Fikir sadece
Allah Muhabbetinizi Arttırsın
Sağol (pc yasağım kalksın yapıcam)
Amin..
Ne yapacaksın ? Söylediğimiz olayımı ?
Yoksa Temamı
bizi caydıranların yanında bekleyenlerde yanıyor. kusura bakma.şu editli black temayı bi yayınlamadınız ya bide resmini koymuşsunuz konuya
Kurunun yanında yaşıda yakıyoruz ..şu editli black temayı bi yayınlamadınız ya bide resmini koymuşsunuz konuya
Amin..
Ne yapacaksın ? Söylediğimiz olayımı ?
Yoksa Temamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?