temalar telefonu yavaşlatır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delice-25

Üye
    Konu Sahibi
temalar telefonu yavaşlatır
Arkadaşlar siz en iyisi boş tema kullanın telefon biraz olsun hızlanıyo
menüde ki dosyalrı da kılasörlere atın telefonunuz hızlanır.:oke::oke::oke::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Teşekkürler bilgiler içinama temasız da olmuyor :)

ersoy

ersoy

Üye
uygun temalar telefonu yavaşlatmaz,bu telefonun işlemci hızına göre değişir, ama siz 6600 gibi bir telefona 1.3 mb lık bir tema yüklerseniz yavaşlar,ama 330 mhz işlemcisi olan n95 yüklerseniz,hiç etkilemez,en doğrusu default ikonlu temalar kullanmaktır..

delice-25

Üye
    Konu Sahibi
doğru

noman

noman

Üye
--------------- Ekleme ---------------

mesela ben de n 80 var ve 1 mb lık bir tema yüklemiştim telefonum videolarda, oyunlarda belli yerlerde takılma yaşıyordu şimdi telefonun kendi küçük boyutlu temasını kullanıyorum ve ana ekrana da resim koymuyorum ve sorunum çözüldü ve şunu belirteyim arka planda hiç bir program çalıştırmayın size tavsiye çok net yavaşlama belli oluyor. ama arkadaşın dediği gibi sağlam işlemcili li bir telin varsa bunlar sorun olmaz.:oke:

CASHPISKO

CASHPISKO

Üye
ßiLqiLer için saoLun arKaDaşLar .....

JCKL

JCKL

Üye
tema güsel bişe ama gerçekten yavaşlatıyor.onun için işim olduğu zaman temayı boş yapıyorum dosya işi de güsel zaten 6600 ımı hep öyle kullanırım ben

Hellboy®

Hellboy®

Üye
evet dogru tesekkurler

nightdragon35

nightdragon35

Üye
temasız telefona telefon demem,boyutu kücük ama güzel temalar secilerek problem çözülebilir:)

xbetterx

xbetterx

Üye
Kullandığım temaların hiçbirinde yavaşlama etkisi görmedim, tabi sağlıklı ve boyutu küçük temalar kullandım. Temadan öte hafıza kartının tam dolu olmamasıda büyük bir etken bence.

yasar2406

Üye
bilgi için saol abi

mevzu19

Üye
temaların hafızaları ne kadar küçük olursa okadar hızlı olurlar
:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt