Oylama bitimine birkaç saat var ve sanırım sonuç değişmeyecek.. adminlerden biraz erken davranıp aflarına sığınarak, huzurlarınızda Panter arkadaşımızı 'gora' teması ile birinci ilan ediyorum... tebrikler. kutluyorum...
topicini açıp kendimin de katıldığı yarışmada edindiğim sonucu ve fikirlerimi müsadenizle paylaşmak istiyorum...
-- yarışma süresine uzatma gereği duyuldu. ilerde bu konuya dikkat edilmeli...
-- takım, dini siyasi vb içeriğe yer verilmeyecek
-- farklı model telefonlar mevcut dolasıyle temalar farklı.. yarışma gruplara ayrılmalı.
-- birden çok tema oylamayı zorlaştırdı..2 yol olabilir ya çok tema ile katılıp kişi seçmek veya birçok tema ekleyip tek tema ile yarışmaya katılmak...
oylama boyunca bir kaç husus dikkatimi çekti... sürekli forum ana sayfasında hangi üyelerin online olduğunun hesabını yaptım.. çok üye var çok... ama forumda dolaşmıyor, topiclere pek mesaj yazmıyor, oylamaya katılmıyor... geziyor bakıyor çıkıyor... 26000 küsür üyeli sitede oy veren üye sayısı 100 bile değil...üzüldüm...
tabiiki bende yarışmaya katıldım ve tek oyumu maxicep adlı temama verdim...yarışmaya katılmasaydım oyumu panter arkadaşımızın gora değil sad rose adlı temasına verirdim.. eminim panterde aynı görüştedir... çünki tema ile uğraşan bilir. sad rose teması ile çok uğraşmış.. iconları tek tek değiştirmiş... renkler birbiri ile uyumlu, gri tonda mor renk telefonda
harika duruyor, ön görüntü süper. gora filmini bende seyrettim çok güzel bir yapım.. burada oy verilen filme olan sevgimizmiydi acaba...veya müziğini dinlediğimiz sevdiğimiz sanatçının teması ne kadar kaliteli idi.? 2 tane resimi tema programında ekran görüntüsü yapınca temamı oluyurdu...?? ben cep telefonumla uyumlu bütün temaları yükledim tek tek baktım.. tabiiki herkesin fikrine
saygı duyuyorum ama şahsi beğenim panter arkadaşımızın sad rose teması idi....tebrik ederim.. :bravo:
1ci maxicep tema yarışmasına katılan, oy veren, yorum yapan, destek veren herkese sonsuz teşekkürler... :bravo: ;