tema ve ya duvar kağıdı yükledim ama açamıyorum yaprdım pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
tema ve ya duvar kağıdı yükledim ama açamıyorum yaprdım pls
bende android 2.2 var ve dün aradım taradım ama bulamadım :( duvar kağıdına gir canlı duvar kağıdı de bulursun dediler nerden gircem o da yok :( yaardım ne olurrrr... seçenek tek
Duvar kağıdını ayarla var...

zızzz

zızzz

Üye
Tema, arayüz, launcher ev ekrani dediginiz tum arka planı degistirmek ve kişiselleştirmek özelleştirmek için kullandığımız uygulamaları açmak için sadece yükledikten sonra home tuşuna basip seçtiğiniz arayüzü açabilirsiniz.u Yok ben sadece duvar kağıdını degistirmek istiyorum arayüzünü degistirmek istiyorum diyorsanız o zaman live wallpaper, canlı duvar kâğıdı ya da animasyonlu duvarkâğıdı dediğimiz sadece masaüstü görüntüsünü degistirmek istiyorsanız o zaman canli duvarkâğıdını yukledikten sonra ana sayfa dayken arac çubuğu tusuna basarak gelen yerden duvarkâğıdına dokunun ve açılan pencereden duvarkagini seçin ordan animasyonlu ya da canli duvarkagidi yazan yere dokundugunda orda yüklediğin ve dahili duvarkagitlari çıkar birini secin ve duvarkâğıdı ayarlaya dokunun ışte bu kadar bir başka yolda ana ekrandayken ekrana uzunca dokunun ve yine kısayol widget klasör ve duvarkâğıdı yazan bir menü gelir ve gerisi aynı anlattığım gibi widget leri de burdan ayarlanabilirsiniz. Başka sorun yoksa hadi kolay gelsin.

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
bende duvar kağıdına tıklayınca bi duvar kağıdı bi de resimler çıkıyor duvar kağıdı diyom gene kendi resimleri çıkıyor ve canlı , live falan diye bi şey çıkmıyor

zızzz

zızzz

Üye
Telefonun markasi ve adı neydi birde marketten live wallpaper diye arat ve yüklemeyi dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt