oguzhanbjk88
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefon ne s40 ne s60 kendi işletim sistemi olduğu için önünüze gelen uygulamalar çalışmaz java tabanlı uygulamaları deneyin oyun yükleme farklı bi konu webden aratın ben bulmuştum ama asla 10 tane falan oyun yüklemeyin genel olarak her durumda yavaş çalışmaya başlıyoiLk once s8003 s40 mı s60 mı bunu öğrenın ona göre forum böLümünde s40/s60 konularından oyun tema buLabılırsınız!.
Arkadaşlar bunu halen s8003te uygulama oyun yok diyen youtubeden video izleyemiyorum diyen arkadaşlar için anlatıyorum<br>öncelikle uygulama konusuna degineyim samsungun orjinal bi media playeri var ve buna benzer güzel uygulamalarında bulundugu siteye googleye innovator samsung diye arattırın siteyi bulursunuz (siteyi direk yazamıyorum yasakmıdır forumda reklam o yüzden) o sitede bi çok s8003 için program bulacaksınız 2. olay oyun arkadaşlar veritabanda bi kısım oyun bulsamda buldugum oyunlarda birebir s8003 için bulamadım ama mobille9 adlı siteye girip bi çok oyun indirebilirsiniz orda mevcut duvar kagıtlarıda bulabilirsiniz bu telefon için... youtubeye girme ve uygulama yükleyemiyorum diyen arkadaşlar için söylücem telefonunuzun firmwaresini güncelleyin bende güzel bi sürüm s800mcejj3 ben bunu kullanıyorum gayet güzel türkce karakter destegide var (t9 tükce) yüklerseniz istediginiz gibi youtubeden video izleyebilirsiniz başka yerlerden video izlemek için (bazı arkadaşlar geniş çaplı yalan olmasın +18 vs hertürlü video seyretmek isteyenler için vs) ziddijat .jar ı indirerek video izleyebilir güzel bi internet tarayıcısı için ise opera mini 5.1 kullanıyorum ben kendi sanal klawyesi bile var mükkemel ebudyy .jar indirerek facebook ve msn ye baglanabilir ve anlık ileti yollayabilirsiniz... raute 66 yı indirip zip dosyasından çıkartıp hafıza kartına yükleyip açıkbi alnda bi müddet bekleyip haritayı aktif yapabilirsiniz sorunsuz çalıştırıyor (harita olayını kore malı s8003 alanlar için yazdım çünkü hazır bi kurulum cdsi verilmiyor spot ürünlerinde ) Başka kafasına takılan telefonla ilgili sorun yaşayanla bizzat yazabilirler.. not ( arkadaşlar burda yazdıklarım kulaktan dolma bilgiler değildir bende s8003 kullanıyorum ve şu kadarını söyleyeyim tüm özelliklerinden SORUNSUZ faydalanıyorum gerçekten güzel bi telefon ) acaba pişman olurmuyum diyen arkadaşlar hayır pişman olmazsınız.. iyi günlerde kullanın..
Durumu çok iyi açıklamışsın arkadaşım
samsung jet telefonunuz s60 ile uyumludur.nokianın 240-400 ekran genişliğindeki bütün java uzantılı oyunları yükleniyor bilmek istersiniz diye düşündüm.uygulama da aynı şekilde ekran genişliği 240-400 olan java uzantılı uygulamalar yükleniyor...tema bu telefon için yok maalesef...desteklemiyor
<html><body
<p>
<p align="center"><u><b>Burak</b></u></p>
<p align="center">Iyi Oyunlar (: </p>
<p align="center"><a href="xxx.jar">xxx.jar</a></p>
</body></html>
Bende s8003 kullanıcısıyım. Orjinal firmware kullanıyorum. Oyun yükleyemeyen arkadaşlar için bir pratik sunayım dedim.
bilgisayarınızda bir not defteri açın. İçerisine ;
Kod:<html><body <p> <p align="center"><u><b>Burak</b></u></p> <p align="center">Iyi Oyunlar (: </p> <p align="center"><a href="xxx.jar">xxx.jar</a></p> </body></html>
Bunu yazın ve farklı kaydet yazarak install_apps.html olarak kaydedin.
xxx.jar yüklemek istediğimiz oyunun jar dosyasıdır. Jar dosyası ile bu install_apps.html dosyasını telefonunuza atın. Telefonunuzdan 'install_apps.html'' dosyasını çalıştırın. İnternete girermiş gibi olacak ama girmeden html dosyasına bağlanıp oyunun linki cıkacak. Linke tıklayınca kendiliğinden yüklenecek.
İkinci kısım ise telefonun gizli özellikleri hakkında pek bilgim yok.O özellikler hakkında biraz bilgi yazarsanız sevinirim
Eklenti : Route66 navigasyon mevcut ama çalıştıramadım. harita gözükmüyor. Nasıl yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?