Tema tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
madness in bi teması var alt bar şeffaf ikonları evolve

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
kılavyede önmli kardeş kılavye default olmaması lazım

Burakkk250

Üye
elimde tam istediğin gibi bir tema var dostum kendim birleştirdim.metro revision un ikonları, klavye bayağı bi dolgun :) Yalnız alt bar tamamen şeffaf değil ama yine de şeffaf.İstersen gönderim sana

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
vintagre grey belle var bende kılavyesini bilirsn heralde ikonlar dedğn gbi metro revision ama alt bar tamamen şeffaf değil işte yoksa yarı şeffaf bndede var ama saol yinede :)

TT1903

TT1903

Üye
hocam sunu dene, harika bir tema...gördügüm en güzel tema bu...

link:

birde ekran görüntüsü kendi telefonumdan...

Bugüne kadar gördüğüm en iyi tema!!

---------- Eklendi @ 17:39:55 ---------- Yazıldı @ 17:39:02 ----------

Fakat şu takvim saat şeffaf olmadı onu nasıl yapabiliriz ??

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bugüne kadar gördüğüm en iyi tema!!

---------- Eklendi @ 17:39:55 ---------- Yazıldı @ 17:39:02 ----------

Fakat şu takvim saat şeffaf olmadı onu nasıl yapabiliriz ??

Onlar widget. Onları ayrı ayrı yüklemen gerekiyor.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
diğerleri için geçerli olurmu bilmiyorumda saat için elimde bu var gerekli yerlere at telfnu yeniden başlat

TT1903

TT1903

Üye
teşekkür ederim, genel tüm iconlar için tek bi program varsa aslında kısayoldan gitsek:)))

---------- Eklendi @ 19:10:57 ---------- Yazıldı @ 19:10:20 ----------

diğerleri için geçerli olurmu bilmiyorumda saat için elimde bu var gerekli yerlere at telfnu yeniden başlat

gerekli yer neresi?:)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
tamda bu gün indirmiştim onu ama ikon desteği yterli deil ya sdce telefonun genel ikonları şeffaf ölede kötü oluyo.alt barı şeffaf olan başka yokmu bildiğin kardeşim sanada zahmet veriyorum ama

dücane

dücane

Üye
hayir üstad, baska alt bar´i seffaf olan bildigim tema yok, kusura bakma...

wratH!

wratH!

Üye
clear black IV by atissx var alt bar seffaf klavye de hosuma gitti. İkon degistirmeyi nasıl yapacaksın ? onu da açıklayabilir misin?

---------- Eklendi @ 21:46:18 ---------- Yazıldı @ 21:44:05 ----------

benim de ikon degistirmek istedigim temalar var 4x7 menu kullanıyorum her temanın ikonları uyumlu olmuyor.

mesut1979

Üye
arkadas sana tavsiye edecegim tema serisi cleraBlack DFLT tema serisi cok güzel sadece bir tema serisisi.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
clear black IV by atissx var alt bar seffaf klavye de hosuma gitti. İkon degistirmeyi nasıl yapacaksın ? onu da açıklayabilir misin?

---------- Eklendi @ 21:46:18 ---------- Yazıldı @ 21:44:05 ----------

benim de ikon degistirmek istedigim temalar var 4x7 menu kullanıyorum her temanın ikonları uyumlu olmuyor.

bu temayıda denedim kardeşim ama kılavye tarzım değildi.ios style by pizero temasının kılavyesi süper ve bide vintagre grey belleninki.ama alt bar şeffaf değil işto sıkıntı

---------- Eklendi @ 22:19:16 ---------- Yazıldı @ 22:16:12 ----------

ikonların boyutu değişmiyo sadece bi temadaki ikonları başka bi temaya aktarıyosun

wratH!

wratH!

Üye

bu temayıda denedim kardeşim ama kılavye tarzım değildi.ios style by pizero temasının kılavyesi süper ve bide vintagre grey belleninki.ama alt bar şeffaf değil işto sıkıntı
bende de onların ikonları sıkıntı 4x7 menude ikonlar birbirinin ustune biniyor tum ikonları degistirmenin bir yolunu bulsam

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
pm attım dostum

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
    Konu Sahibi
up up

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt