Tema satabilirmiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
web tasarım mı yapacaksın? bence tema fikrine devam :ehe web tasarım bence tema yapmaktan daha zor.sana kısayoldan en çok para kazandıracak işi söyleyim;bilgisayarlar.anahtar kelime bu.benim bir arkadaşım var,çocuk bilgisayar dehası.gerçi benim dedigim iş için deha gerekmez :D en basitinden format atmayı biliyorsan çevren de genişse,format atmaya git.bizim arkadaş bir yere format atmaya gitmiş,adam bayagı cahil oldugu için 50 tl mi 100 tl mi ne vermiş.başka bir yerde 10 tane bilgisayara format atmış 100 tlyi kapmış.bunun haricinde mesela media market de adamlar antivirüs falan kuruyorlar 50 kagıdı indiriyorlar.formatın yanında bilgisayarı da korumaya alayım diceksin 20-30 kagıda bi antivirüs kuracan bi 20-30 lirayı da oradan kapacan.40 ile 100 tl arası para bir kerede cepte.

vay be, despite arkadaşı bilmem ama benim aklıma yattı, çok cahil komşularım var :ehe

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
format atmak,oyun yüklemek,program kurmak benim için çocuk oyuncağı :d:
arkadaşlarıma söylüyorum onlarda
-hadi len biz bilgisayarcıya boşuna mı 30tl veriyoruz,öyle kolay olsa bizde yapardık,hadi koçum hadi
tarzı şeyler söylüyorlar ve gidip paralarını bilgisayarcıya veriyorlar halbuki ben 15tlden format atmaya razıyım
gidip bir pcde çalışsam ama bilgisayarcının bana şöyle diyeceğinden eminim
-hadi len kaç yaşındasın sen ,biz senin yaşın kadar çalıştık burda öyle öğrendik,çocuk oyuncağı değil bu iş,hadi koçum başka kapıya
-------------------
:ah
haksız mıyım ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
-hadi len biz bilgisayarcıya boşuna mı 30tl veriyoruz,öyle kolay olsa bizde yapardık,hadi koçum hadi
tarzı şeyler söylüyorlar ve gidip paralarını bilgisayarcıya veriyorlar halbuki ben 15tlden format atmaya razıyım
-hadi len kaç yaşındasın sen ,biz senin yaşın kadar çalıştık burda öyle öğrendik,çocuk oyuncağı değil bu iş,hadi koçum başka kapıya
-------------------
haksız mıyım ?
benim arkadaşım kimsenin yanında çalışmamıştı.kendi tanıdıklarına atıyordu.ama mesela senin tanıdık çok yoksa internette reklamlarını yapabilirsin.yani bu hem çok kolay hem de bayagı para kazandıran iş.gelecek bilgisayarda ağa :D

----------Eklendi @ 22:54:10 ---------- Yazıldı @ 22:52:18 ----------

-------------------
haksız mıyım ?
he birde bildiklerini anlatırsın,sen de az çok bilgisayardan anlıyosun avatarına,dediklerine bakılırsa, adam da iyi biriyse seni zaten yanına alır.

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi

benim arkadaşım kimsenin yanında çalışmamıştı.kendi tanıdıklarına atıyordu.ama mesela senin tanıdık çok yoksa internette reklamlarını yapabilirsin.yani bu hem çok kolay hem de bayagı para kazandıran iş.gelecek bilgisayarda ağa :D
1) bu iş için cevrendekiler daha uygundur,çünkü kimse netten bilgisayarcı aramaz,iner çarşıya,pazara,meydana bakar bilgisayarcı varsa anlatır derdini ve kazıklanır :d:
2)netten reklam pahalı,bende para yok :d:
3) ne olacağını sana söyleyeyim,adamın biri rastgele gördü ve aradı beni,ve ben gittim:
adam: sen misin len bilgisayarcı,çocuksun daha sen,o kadar netten reklam vardı kaliteli gözüküyordu,göndere göndere seni mi gönderdiler,hadi koçum patronu çağır bakim
ben:yok abi ben yalnız çalışıyorum
adam:hea tabi reklamlarıda sen koydum
ben:evet ben koydum abi ?
adam :dalga mı geçiyon bizle çocuk,yürü git,ağzını burnunu kırdırtma bana
------------
hiç özgüvenim yok ya,nefret ediyorum kendimden :yagmur:
bana yüzyüze görüşülmeyecek bir iş bulsanız daha iyi olur :d:

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Forumda satış yasaktır.. Onun için site açman lazım bu bir..

Satman için çok büyük bir program hediyesi olmalı bu iki..

Aman bu kadar mı?, kolay bunlar diyorsan hemen ücretsiz site açan bir servisten site açıp satış yapabilirsin.. Ama dendiği gibi: İnternette temalardan tut, tema yapmaya kadar herşey var. Millet istediği temayı kendisi yapabilir... Üzgünüm eğer kırıcı olduysam.. Ama gerçek bu :bye2:

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Forumda satış yasaktır.. Onun için site açman lazım bu bir..

Satman için çok büyük bir program hediyesi olmalı bu iki..

Aman bu kadar mı?, kolay bunlar diyorsan hemen ücretsiz site açan bir servisten site açıp satış yapabilirsin.. Ama dendiği gibi: İnternette temalardan tut, tema yapmaya kadar herşey var. Millet istediği temayı kendisi yapabilir... Üzgünüm eğer kırıcı olduysam.. Ama gerçek bu :bye2:
yok gayet güzel anlattınız
bencede alan olmaz diğer mesajları oku,sadece ilk olanı değil :d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
1) bu iş için cevrendekiler daha uygundur,çünkü kimse netten bilgisayarcı aramaz,iner çarşıya,pazara,meydana bakar bilgisayarcı varsa anlatır derdini ve kazıklanır :d:
2)netten reklam pahalı,bende para yok :d:
3) ne olacağını sana söyleyeyim,adamın biri rastgele gördü ve aradı beni,ve ben gittim:
adam: sen misin len bilgisayarcı,çocuksun daha sen,o kadar netten reklam vardı kaliteli gözüküyordu,göndere göndere seni mi gönderdiler,hadi koçum patronu çağır bakim
ben:yok abi ben yalnız çalışıyorum
adam:hea tabi reklamlarıda sen koydum
ben:evet ben koydum abi ?
adam :dalga mı geçiyon bizle çocuk,yürü git,ağzını burnunu kırdırtma bana
------------
hiç özgüvenim yok ya,nefret ediyorum kendimden :yagmur:
bana yüzyüze görüşülmeyecek bir iş bulsanız daha iyi olur :d:
benim de özgüvenim yok da kendimden nefret etmiyorum.ilk önce bunu bir aş bence.birde yüzyüze görüşülmeden pek iş olacagını sanmıyorum,varsa da çok azdır ya da parası yok gibidir.valla aklıma da başka iş gelmedi,nasıl yardımcı olsam ki :D

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi

benim de özgüvenim yok da kendimden nefret etmiyorum.ilk önce bunu bir aş bence.birde yüzyüze görüşülmeden pek iş olacagını sanmıyorum,varsa da çok azdır ya da parası yok gibidir.valla aklıma da başka iş gelmedi,nasıl yardımcı olsam ki :D
özgüven kazanmak ile ilgili bir kitap biliyorsan yaz
özgüveni olan herşeyi yapar :d:

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Mesela ufak tefek şeyleri Team Viewer sayesinde net üzerinden pc bağlanarak yapabilirsin.

Bu şekilde paranı öderler mi bilmem ama :ehe

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Mesela ufak tefek şeyleri Team Viewer sayesinde net üzerinden pc bağlanarak yapabilirsin.

Bu şekilde paranı öderler mi bilmem ama :ehe

20'de fazla kişinin bilgisayarına girmişliğim vardır team'de ama kaçıyorlar :d:
para falan ödemezler :d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
özgüven kazanmak ile ilgili bir kitap biliyorsan yaz
özgüveni olan herşeyi yapar :d:
valla ilacım olsa kendi kelime sürecem :D ama özgüven kazanmak bence ilk önce utanmamaktan geçer.ben birisiyle konuşunca hemen yüzüm kızarıyor.bu sene yani 9. sınıftayken okula geldigim ilk günler bu kızarmam yüzünden bayagı bi dalga geçmişlerdi.artık alıştıgım için kızarmıyorum,ama kendimi hep küçük düşürdügümü,rezil ettigimi hisediyorum.hep konuşmalarımı hatırladıkça,yaptıklarımı hareketlerimi hatırladıkça kendimden utanıp,rezil oldugumu hissediyorum.içimdeki his,bir hamilenin çocugu dogurmadan önceki sancıları gibi,bi çıksa rahat edecem ama çıkmıyor işte...birde ben çok safım arkadaşların şakalarına tuzaklarına hep düşüyorum.keşke bununda bir çözümü olsa.valla şu utanç huyumla saflıgımı bırakabilsem herşey hazır olacak ama yok olmuyor,illaki oyunlara düşecem,kendimi rezil edecem...oh be içimi döktüm rahatladım...:D

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi

valla ilacım olsa kendi kelime sürecem :D ama özgüven kazanmak bence ilk önce utanmamaktan geçer.ben birisiyle konuşunca hemen yüzüm kızarıyor.bu sene yani 9. sınıftayken okula geldigim ilk günler bu kızarmam yüzünden bayagı bi dalga geçmişlerdi.artık alıştıgım için kızarmıyorum,ama kendimi hep küçük düşürdügümü,rezil ettigimi hisediyorum.hep konuşmalarımı hatırladıkça,yaptıklarımı hareketlerimi hatırladıkça kendimden utanıp,rezil oldugumu hissediyorum.içimdeki his,bir hamilenin çocugu dogurmadan önceki sancıları gibi,bi çıksa rahat edecem ama çıkmıyor işte...birde ben çok safım arkadaşların şakalarına tuzaklarına hep düşüyorum.keşke bununda bir çözümü olsa.valla şu utanç huyumla saflıgımı bırakabilsem herşey hazır olacak ama yok olmuyor,illaki oyunlara düşecem,kendimi rezil edecem...oh be içimi döktüm rahatladım...:D
ruh ikizimsin :gul:
bende bunları yaşıyorum :hmmm
sayende anlatmaktan kurtuldum :)
bunları yazmak cesaret istiyor gerçekten(kendimden biliyorum)
paylaştığın için sağol

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye

o ne bicim bir hayvandır? :D

----------Eklendi @ 00:44:21 ---------- Yazıldı @ 00:42:45 ----------

[aynı ben :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt