mulkonotyk
Üye
öncelikle merhaba bende bu işe yeni başladım sayılır ancak kısa zamanda öğrendim ve kendimi ilerlettim sadece bir şey sormak istiyorum temayı yaparken mesela ofis ve games gibi bir kaç klasör yok proğramın içinde ofis ve games klasörünü değiştiremiyorum fp1 fp2 veya 5th.edition seçiyorum yinede bazı klasörler çıkmıyo bunları nasıl değiştiriceğimi biliyorsanız yardımcı olurmusunuz.
Games ve ofis klasörleri Extra ve organizer olarak geçiyo.Onları değiştirdin mi?
yorumun için tşkler ancak buldum nasıl yapıldığını tek sorunum var şimdi klasörü değiştiriyorum ancak temayı tele atınca 3 tanesi(office klasörü , Games klasörü, ve quickoffice) değişmiyo.Bu Konuda 3.sayfada değişmeyen ikonlar için verilmiş bi uygulama var appuid diye onu ykledim ancak sadece hafıza kartındaki uygulamaların uidlerini gösteriyor. daha sonra yabancı bir sitede buldum bu aradığım uidler ekledim ancak yine görünmüyo :S
Resimde ekliyorum belki uidleri yanlışsa diye :S anlayan arkadaşlar bi bakabilirmi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak hiç bunlarla uğraşma a21a nın tema malzemeleri konusunun ilk sayfasında Travis Icon Pack var onun içinde okuyunuz var onu oku denileni yap bi sürü uid falan yüklenir bi de böyle dene
10 numarasın hll diyorum başka bşey demıyorum..Evet.. Ben tema yapmak isteyen herkese ne biliyorsam öğretmeye kararlıyım.. Tema yapmayı bir kaçtane İtalyan'ın tekeline bırakmamalıyız.. İnanıyorum ki eğer öğrenilirse çook büyük yetenekler hünerlerini dökecek.. şimdilik bu kadar yetiştirebildim.. tema yapmak istiyorsanız yukarıdaki kurulumu lütfen inceleyin... sürekli bu konuyu güncelleyeceğim.. özellikle Svg hakkında bilgi toplayın.. İllustrator programını temin edin... bildiğim her soruya cevap vereceğim..
kolay gelsin...
Anlatım çok güzel olmuş eline sağlık.çok uğraş vermek gerek bir tema için güzel olması için benim sorum mevcut bir temada oynamalar nasıl yapabiliriz.yani icon değişikliği vs gibi
abiciğim dediğin herşeyi yaptım ama bir türlü tam ekran olmuyor.cs3 ile yapıyorum sonra carbide ye attiyorum ama yine aynı.bide jpg yi svg çeviren bi prgram buldum.Contenta Converter PREMIUM ismi.çeviriyorum bunla internet işareti geliyor tıklayınca resim açılıyo.
ama bir türlü bu svg yi temda tam ekran olmuyooo
valla ögrendim tema yapmayı cok saol baskan ama su Adobe İllustrator CS3 veya CS4' ü nerden bulcam onu bilmiom epey arastırdım hep paralı sitelere cıkıo eger bulan varsa linkini atabilirmi ...
herşey için çok teşekkürler süper bir anlatım olmuş bir isteğim olacak yeni ikonları nerden bulucaz onu anlayamadım veya atmak için ne yapacağız şimdiden teşekkkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?