a21a
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar bana bu tema yapma programının şekilli açıklamasını bilyosanız söylermisiniz veya türkçe yaması varmı varsa bi arkadaştan link bekliyorum program=(Carbide.ui Theme Edition 3.4).....!!!
çok teşkkürler emeğine sağlık ama ingilizce bilmeyenler için(Allah tan ben biliyorum) biraz zor olur
selam a21a, oncelikle bu ismi ve kendi yapmis oldugun temalari yabanci sitelerde gordum ve gururlandim, ilk sayfada belirttigin gibi bu isi bir kac italyanin tekelinden cikartmak gerekiyor, babi, pizerro vs. ben bu ise yeni basladim ve acikcasi senin gibi bilgili birinin burada her soruya cevap yazmasi ve ogretme azmi bulunmaz bir hazine. sanirim ileride cok sorularim olacak, paylasimlarin icin tesekkurler...
sayın ahmet abi sizden ir konuda yardım bekliyorum.telefonumdaki smartsis programıyla herhangi bir temanın mif uzantılı dosyasını açıyorum.açtığım temada kullanılan bütün ikonları görebiliyorum.program dump 001 002 svg uzantılı olarak çıkartıyor. ben bu beğendiğim svg uzantılı dosyaları kullanmak istiorum.ama carbide olsun başka svgleri gösteren programlar açamıyor.bunun bir yolu varmıdır. ikinci olarak n95 gibi telefonlarda programların ikonunu değiştirmek için sisx uzantılı ikon yapabileceğimiz program varmıdır.yardımcı olursanız sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızHemde türkce ama benim adsl limitli gözüm yemedisiz kullanın bu siteden aldım çok adobe photoshop programları var
Kardeş anlatım güzel olmuş programı indirdim az sonra deneyeceğim. İnşallah sorun yaşamam ama ADOBE İLLUSTRATOR yerine INKSCAPE kullansam nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?