a21a
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
cok teşşekkür ederım kurcalarken olayı anlamıstım sızınde bole solemenız ogrendıklerımı dogru kıldı ıconları İLLLUSTRATOR ile açınca rengını degiştirebiliorum flan üzerinde oynıyabliyorum fakat bu Carbide.ui'den önce biraz İLLLUSTRATOR'e kafa yormam lazım ki iconları çözeyim sonrası kolay zaten olye degıl mi?
bu programla tema yapıyorum.verdiğiniz travisin ikonlarını kullanıyorum.bazı programların ikonlarını değiştiriyorum.ama bir türlü n95 8 gb ta arama isimli telefonun uygulamasını değiştiremiyorum. carbide programının ikonlar kısmında in device search var ona ikon atıyorum ama temayı yükleyince değişmiyor.ARAMA nın carbide programındaki adı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
kanka ben linki bulamadım yaw
Merhaba;
Ben yeni bir üyeyim ve geldiğimde gördüm ki çok güzel bir iş yapmışsınız. Çok yararlı bir rehber olmuş. Eğer soruma geçersek: Ben 6600 kullanıcısıyım(Evet Hala =)) Telefonuma tema yapmak istiyorum ancak gördüm ki burada bütün muhabbet .svg üzerine dönüyor. Sormak istediğim şu: Ben 6600 telefonuma bir tema yapmak istesem de bu .svg uzantılı dosyalarla mı çalışmalıyım yoksa bmp üzerinden mi çalışmalıyım ? İnteretten birçok iphone ikonu indirdim bunlar da png formatlı. İyice kafam karıştı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bu program kullanılarak 6600 için tema yapılabiliyormuş. Biyerlerini karıştırıp buldum. Aslında benim için önemli olan bu değildi zaten. formatlarla ilgili sorunum vardı. Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?