abadon
Üye
herşeyi doğru yaptıysan carbide programı " workspace" diye klasor oluşturur , onu bul, uzantısını bilmiyorsan windowsun ara komutunu kullan o sana bulurAllah rızası için bir yardım!!!! kaç gündür bu program üzerine çalışıyorum. tüm eksik programları tamamladım. tüm her şeyiyle anlattığınız şekilde hiç bir basamağı atlamadan yaptım. Ama programda bakıp gördüğüm .sis dosalarını bir türlü bulamıyorum ve görünmüor. Gizli dosadır belki diye görünür de yaptım ama yok yok yok... Nasıl yapacağım bir yardım ederseniz sevinirim.
Background -> Background-> Idle background bölümüne koymanız gerekiyor resimleri.arkadaslar ben temayı yapıyorum fakat resmı ekleyınce tam ekran deılde bu sekıl yarım ekran cıkıyo bakarmısınız bı yardımcı olurmusunuz naısl haletcem
Evet.. versiyonu s60 2nd edition fp1&fp2 olarak seçilirse 6600 serisi telefonlara tema yapılabiliyor.. fakat istediğin gibi olmuyor.. bazen hata veriyor.. resimler ikonlar tam olmuyor.. ekranda düzgün görünüyor.. telefona yükleyince ikonlar basık çıkıyor..
zedgedeki hepsi indiana yobazları ve digerlei haklısın tşk etmezler yandaslırına destanşar yazarlar.bence temanı parayla sat ben öyle yapacagım için kalite temalarımı asla yayınlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?