Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema lütfen yardım..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roce
Üye
Konu Sahibi
Tema lütfen yardım..
Selam. Telefonun garantisini bozmadan tema yükleyebilme şansımız war mı acaba?:yardim:
HuMuRGaN
Üye
tema ile garantinin ne alıp veremedigi var
okadar tırsdın ise temayi yüklersin baktın ilerinde tel bozuldu garantiye yolluyacan ozamanda formatı basarsın telefon ilk alındıgı gün gibi boş olur sorun çıkmaz bu kadar basit
onuer007
Üye
galiba arkadas nurani veya bi pack yuklemeden tema yukleyebilir miyim diye soruyor....
roce
Üye
Konu Sahibi
Efet aynen öle. Yeni bir fw weya patch yüklemek istemiyorum. Ama temada olsun istiyorum. Buna bir çare lütfen arkadaşlar...:yardim:
ozkanwap
Üye
roce' Alıntı:
Efet aynen öle. Yeni bir fw weya patch yüklemek istemiyorum. Ama temada olsun istiyorum. Buna bir çare lütfen arkadaşlar...:yardim:
obaaaaaa.... nasıl olacak o. mecburen yama yapmak zorundasın . sadece tema yaması yapsan çizgileride kaldırmak istersin ve sonra geriisi gelir. senin elin nurani 15.004 yukler. yada cmert in fw lerinden birini.
roce
Üye
Konu Sahibi
Nurani 16 çıkıcak die bi dalga dolanıyodu bi ara. Eğer çıkarsa yüklicem. N4 te bazı problemler warmış. Boşuboşuna garantiyi yakmıyım..
ocu77
Üye
roce' Alıntı:
Nurani 16 çıkıcak die bi dalga dolanıyodu bi ara. Eğer çıkarsa yüklicem. N4 te bazı problemler warmış. Boşuboşuna garantiyi yakmıyım..