Tema lütfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
Tema lütfen yardım..
Selam. Telefonun garantisini bozmadan tema yükleyebilme şansımız war mı acaba?:yardim:

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
tema ile garantinin ne alıp veremedigi var
okadar tırsdın ise temayi yüklersin baktın ilerinde tel bozuldu garantiye yolluyacan ozamanda formatı basarsın telefon ilk alındıgı gün gibi boş olur sorun çıkmaz bu kadar basit

onuer007

onuer007

Üye
galiba arkadas nurani veya bi pack yuklemeden tema yukleyebilir miyim diye soruyor....

roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
Efet aynen öle. Yeni bir fw weya patch yüklemek istemiyorum. Ama temada olsun istiyorum. Buna bir çare lütfen arkadaşlar...:yardim:

ozkanwap

Üye
roce' Alıntı:
Efet aynen öle. Yeni bir fw weya patch yüklemek istemiyorum. Ama temada olsun istiyorum. Buna bir çare lütfen arkadaşlar...:yardim:

obaaaaaa....:bilmem: nasıl olacak o. mecburen yama yapmak zorundasın . sadece tema yaması yapsan çizgileride kaldırmak istersin ve sonra geriisi gelir. senin elin nurani 15.004 yukler. yada cmert in fw lerinden birini. :good:

roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
Nurani 16 çıkıcak die bi dalga dolanıyodu bi ara. Eğer çıkarsa yüklicem. N4 te bazı problemler warmış. Boşuboşuna garantiyi yakmıyım..

ocu77

ocu77

Üye
roce' Alıntı:
Nurani 16 çıkıcak die bi dalga dolanıyodu bi ara. Eğer çıkarsa yüklicem. N4 te bazı problemler warmış. Boşuboşuna garantiyi yakmıyım..
N4 upgrade versiyonunu yükledim ve hiçbir hata yok şimdilik maşaallah...tavsiye ederim..bu upgrade versionu a üye olup indirebilirsiniz....:good:

ozkanwap

Üye
cmertin son fw sini yukle o zaman.

bende nurani004 kullanıyorum hatta yamada yaptım hicbir sorunu yok ultramp3 calısmaması haric. sanırım oda benim yaptıgım yamalarla ilgili.

Exalans

Exalans

Üye
dostum mobile9.com üye olmana gerek yok

onuer007

onuer007

Üye
bende nurani 16 yı beklıyorum ama once bı bende bazı tuslar zor basıo onu servıse gonderdıkten sonra

ahmetkaya34

saçma soru..tema sarar vermes ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt