Tema İsteyen arkadaşlar... içeri

emre_94

Üye
süperismail o avatarın ne öyle ayıp değilmi bağnaz olma lütfen beğenmiyosan beğenme vadinin sana ihtiyacı yok ama bunu avatar yaparak belirtmek zorunda değilsin herkesin görüşüne saygılı ol

atay78

Üye
ARKADSIM BENDE LG KM501 VAR ONA ROCK LA ILGILI TEMA YAPABILIRMISIN YAPARSAN COK MAKBULE GECER VE SANA COK TESEKKUR EDRIM EKRAN OZELLIKLERI 240#320 COK TESEKKUR EDIRIM SIMDIDEN ADREWSIME GONDERIRSEN SEVINIRIM bu_rock01@hotmail.com yapamazsanda bu adrese maıl atabılırsın cvbnı beklıycem

star67

Üye
Ben de ts teması istiyorum.Şimdiden tşkler.

cbedir

Üye
nfs most wanted teması arıyorum ama ?? yoksa yapabilirmisin??

Arkadaşlar 6300 için Cassio Lincoln teması istiyorum eğer yaparsanız çok sevinirim

bende kobe teması istiyorum zamet olmassa

emerre44

Üye
tamam cin malı 6300 da temasını yap bakim

--------------- Ekleme ---------------

cin malı 6300 tema bulda seni görüm bulyrsan helal olsun derim

eroseray

Üye
Arkadaşım Benim DİGİPHONE N99i var.Yani çin telefonu çift hatlı çift cameralı.O telefona tema atabilirmiyim.

yunussk

Üye
bana şöylee hareketli manzara veya şelale teması istiyorumm yardımcı olursanız sevirim

samet537

Üye
kardeş güzel bi aşk teması yapsana ama gündüz gece degişsin cok iyi olur simdiden teskkr

fatmafb

Üye
bende istanbul teması istiyorum gece gündüz saatli kız kulesi falan olan bi temadan

bende gs teması istiyorum zahmet olmassa teşekrler şimdiden

mensch

Üye
lily allen yada celtic teması ii olurdu.

saylingo

Üye
5310 a dwyane wade teması rica etsem

bekocan0

Üye
Bana Amon Amarth, Children of Bodom, In Flames, Lordi veya Slipknot bunlardan birinin resmiyle tema yapabilir misin metal uyumlu olursa