kardeş bana samsung sgh-g800 teması lazım heryerde aradım ama bi türlü bulamadım yardımcı olursan sevinirim ama nerde teşekkür butonu bulamadım ama yinede teşekkürler
selamin aleyküm kardes,
ya söyle manzarali , ortasinda büyükce bi analog saat olan tema ariyorum. yok, yok yok. bu sitede moonlight.sis diye bir tema var. onun ortasinda analog saat olani olabilir. Böyle bir sey bulabilirsen seviririm. Simdiden tesekkürler.
mrb arkadaş ben atatürk ün imzalı bir resmi var onun temasını arıyorum N70 kullanıyorum buldum ama indiremedim rapidshareden yardımcı olursan memnun olurum teşekkürler
daha önce biri istedimi bilmiyorum ama ben iphone teması istiyorum siyah olacak iconları iphone iconları olucak. saglam olursa duacınız olurum n78 e olcak
usta herkes istemiş bende isteyim bari Samsung gt-s5233w telefonum var windows mobile 7 türkçe teması yapabiliren sevinirim gözünü seveyim estetik bişey olsun orijinal gibi toptu attı böceti olmazsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler
bende buldum ancak çalıştıramadım bir türlü birçok temalı firmwareler var ancak oyuncak gibi estetik 0.. bide yeni firmware atmak garantiyi iptal eder diyorlar ya oyle bırsey yok telpaya mail attım garanti kapsamından cıkmaz dedıler gonul rahatlıgıyla atıyorum sımdı