Emre-45 Üye halil96' Alıntı: Beyler, Her Yere Yetişemiyoruz Beğenmiyorsanız Kendiniz Yapın, Her Yere Bir Bakın Bakalım Günde En Az 20 İstek Geliyor ve Önceliğim s40 Temalarıdır, İyi Forumlar Genişletmek için tıkla ... madem s40 temalarını yapıyorsun neden s60 bölümüne konu açıyorsun ?? ayrıca arkadaşlar bu arkadaşı beklemektense Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sitesine girin telefon modelinizi seçtikten sonra bulmak istediğiniz temanın adını yazın indirin.bu kadar basit.
halil96' Alıntı: Beyler, Her Yere Yetişemiyoruz Beğenmiyorsanız Kendiniz Yapın, Her Yere Bir Bakın Bakalım Günde En Az 20 İstek Geliyor ve Önceliğim s40 Temalarıdır, İyi Forumlar Genişletmek için tıkla ... madem s40 temalarını yapıyorsun neden s60 bölümüne konu açıyorsun ?? ayrıca arkadaşlar bu arkadaşı beklemektense Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sitesine girin telefon modelinizi seçtikten sonra bulmak istediğiniz temanın adını yazın indirin.bu kadar basit.
fg_oxford Üye bana fenerbahçe teması yapabilirmisin acaba? şimdiden tşklr iyi çalısmalar.. --------------- Ekleme --------------- modeli yazmayı unutmusum Samsung GT-S5233A yapabilirsen bi fenerbahçe teması cok sevinirim
bana fenerbahçe teması yapabilirmisin acaba? şimdiden tşklr iyi çalısmalar.. --------------- Ekleme --------------- modeli yazmayı unutmusum Samsung GT-S5233A yapabilirsen bi fenerbahçe teması cok sevinirim
-Rainman- Üye bana 6630 uyumlu formula1 teması yapabilirmisin fakat mercedes GP takımı olsun ferrari falan değil şimdiden kolay gelsin bye..
bana 6630 uyumlu formula1 teması yapabilirmisin fakat mercedes GP takımı olsun ferrari falan değil şimdiden kolay gelsin bye..
karakan2153 Üye arkadaşım bende n95 var canlı saat batarya göstergesi birde arşiv olsun bu temayı ayarlayabilirmisin
NOD 32 Üye kardeş benim telefon 6630 bana 5800 xpeess musıc edition orjinal teması nı yapıp 5800 simgelerini kulanarak yaparmısın senin he paylaştığın konu ya teşekür ederim bide n97 teması yaparmısın 6630 uygun olsun
kardeş benim telefon 6630 bana 5800 xpeess musıc edition orjinal teması nı yapıp 5800 simgelerini kulanarak yaparmısın senin he paylaştığın konu ya teşekür ederim bide n97 teması yaparmısın 6630 uygun olsun
trgt14 Üye Kardeş bende samsung monte teması arıorum bayadır bulamadım.yapabilirmisin acaba.windows 7 li filan nasıl olursa olsun.şimdiden teşekkürler.
Kardeş bende samsung monte teması arıorum bayadır bulamadım.yapabilirmisin acaba.windows 7 li filan nasıl olursa olsun.şimdiden teşekkürler.
nokia66806680 Üye kardeş tema yaptım nasıl paylaşacam konu yeni konudanmı öyleyse ayrıntıyla izah edermisin şimdiden teşekkürler dostum...
kardeş tema yaptım nasıl paylaşacam konu yeni konudanmı öyleyse ayrıntıyla izah edermisin şimdiden teşekkürler dostum...
bri4n Üye Black Music Edition (xm red) temasını 7610 için arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler beklyrm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Black Music Edition (xm red) temasını 7610 için arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler beklyrm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BrAsSs Üye general mobile dst sense icin tema arıyorum birde temayı nasıl deistireceğimi söylerseniz simdiden tsk edrm.
general mobile dst sense icin tema arıyorum birde temayı nasıl deistireceğimi söylerseniz simdiden tsk edrm.
turtle55 Üye nokia 6630 a özel kalpli ve hareketli tema istiyorum ismi burak kübra ve burak figen olsun şimiden teşekkürler...
nokia 6630 a özel kalpli ve hareketli tema istiyorum ismi burak kübra ve burak figen olsun şimiden teşekkürler...
sinangsd Üye Merhaba bende sony ericson k790i war. ana ekranda saati gösteren bir tema arıyorum yapabilirsen çok teşekkürler cidden.
Merhaba bende sony ericson k790i war. ana ekranda saati gösteren bir tema arıyorum yapabilirsen çok teşekkürler cidden.