berat074 Üye 6300 teması orjınal ıkon lar degısmeden arka fon sıyah ve iç fondada buyuk sımgeyle VW amblemı şimdiden teskkur ederım
6300 teması orjınal ıkon lar degısmeden arka fon sıyah ve iç fondada buyuk sımgeyle VW amblemı şimdiden teskkur ederım
ozsoy_akif Üye kardeş siyah fon üzerine kırmızı ile akif & sibel yazabilirmisin 6300 için kolay gelsin
serkanozlem Üye merhaba collcreshhh ben yenı uyeyım yaa yaptıgın temalar cok guzel banada serkan özlem diye güzel bir teme yaparmısın sana zahmet yaptıkların cok guzeldı cok hosuma gıttı yapabılırmısın???
merhaba collcreshhh ben yenı uyeyım yaa yaptıgın temalar cok guzel banada serkan özlem diye güzel bir teme yaparmısın sana zahmet yaptıkların cok guzeldı cok hosuma gıttı yapabılırmısın???
baranteker Üye slm kürşat ve hatice die bi tama yapabilirmisiniz yaparsanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim --------------- Ekleme --------------- kardeş yazmayı unutmuşum 6300 a göre olacak bide menü ikonları değiştirirsen sevinirim
slm kürşat ve hatice die bi tama yapabilirmisiniz yaparsanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim --------------- Ekleme --------------- kardeş yazmayı unutmuşum 6300 a göre olacak bide menü ikonları değiştirirsen sevinirim
hanniballecter Üye dostum bana da siyah arka plan üzeine MAHİR & BUKET yazılı tema yaparsan çok sevinirim. --------------- Ekleme --------------- kardeş yanlış anlama sakın ama benimkini biraz çabuk yapabilir misin.acil lazım da
dostum bana da siyah arka plan üzeine MAHİR & BUKET yazılı tema yaparsan çok sevinirim. --------------- Ekleme --------------- kardeş yanlış anlama sakın ama benimkini biraz çabuk yapabilir misin.acil lazım da
emre--39 Üye bna da kalbin içinde emre begum lu tema yaparmsn yha ? msn = mayis29@windowslive.com --------------- Ekleme --------------- bna da yaparmsn emre begum yazan bı tema ? msn = mayis29@windowslive.com --------------- Ekleme --------------- coolcrash' Alıntı: kardeşim linki yeniledim bilgisayara indir yazısını tıklayıp indir güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... bna da yaparmsn yha cok lasım
bna da kalbin içinde emre begum lu tema yaparmsn yha ? msn = mayis29@windowslive.com --------------- Ekleme --------------- bna da yaparmsn emre begum yazan bı tema ? msn = mayis29@windowslive.com --------------- Ekleme --------------- coolcrash' Alıntı: kardeşim linki yeniledim bilgisayara indir yazısını tıklayıp indir güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... bna da yaparmsn yha cok lasım
eren755 Üye (TURAN AKMAN) isinli bir tema istiyorum okey mi --------------- Ekleme --------------- nezaman olu r ya hacı --------------- Ekleme --------------- (TURAN AKMAN) bir tema istiyorum eğer olursa 05366001956 numaralı teli ararsın okey mi hacı
(TURAN AKMAN) isinli bir tema istiyorum okey mi --------------- Ekleme --------------- nezaman olu r ya hacı --------------- Ekleme --------------- (TURAN AKMAN) bir tema istiyorum eğer olursa 05366001956 numaralı teli ararsın okey mi hacı
Crescent-23 Üye kardeş bana kardeşimin ismiyle bi tema lazım Ahmet&Samet isimleriyle siyah veya vista farketmez yapabilirsen çok mutlu olurum kardeşNokia 6300
kardeş bana kardeşimin ismiyle bi tema lazım Ahmet&Samet isimleriyle siyah veya vista farketmez yapabilirsen çok mutlu olurum kardeşNokia 6300
ALLEX07 Üye kardeş banada güzel bir analok saat teması yaparmısın tel model W880İ sony ericson şimdiden sağolasın kardeş
kardeş banada güzel bir analok saat teması yaparmısın tel model W880İ sony ericson şimdiden sağolasın kardeş
SUNA Üye kardes bana MUKADDER isminde bı tema hazırlayabilin mi siyah olsun icinde sahin resmi falan sımdıden tesekkkurler
kardes bana MUKADDER isminde bı tema hazırlayabilin mi siyah olsun icinde sahin resmi falan sımdıden tesekkkurler