Tema ıkonlarını başka bi temanınkiyle değiştirmek YARDIM..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Tema ıkonlarını başka bi temanınkiyle değiştirmek YARDIM..!
meego evolve temasının ıkonlarını kendi yaptıgım temanın ıkonlarıyla nasıl değişirim bilgisi olan..?

23palulu23

23palulu23

Üye
valla bulsan çok iyi olur bunu :D :D

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
oo sendemi gakgoşsun :)

23palulu23

23palulu23

Üye
palu :D

- - - Eklendi - - -

elazığda mı oturuyosun ?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
evet yurtbaşıda

kaavkw

Üye
At yapayım. ;)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
çok bişey değil meego evolve temasının ıkonlarını, orjinal nokıa evolve temasına uyarlamak istiyorum hepsı bu temalar forumda var zaten, yaparsan memnun olurum

kaavkw

Üye
Tamam bir kaç gün kendi bilgisayarımda olmayacağım, Pazar ya da Pazartesi gibi yapar paylaşırım 'Tema' bölümünde, sana da pm atarım. ;)

23palulu23

23palulu23

Üye
Tamam bir kaç gün kendi bilgisayarımda olmayacağım, Pazar ya da Pazartesi gibi yapar paylaşırım 'Tema' bölümünde, sana da pm atarım. ;)

senin şu meego by fsx teması var gerçekten muhteşem olmuş :D . Onun ana ekranda alt tarafını şeffaf yapabilir misin tema çok siyah karanlık oluyor telefon.

kaavkw

Üye
senin şu meego by fsx teması var gerçekten muhteşem olmuş :D . Onun ana ekranda alt tarafını şeffaf yapabilir misin tema çok siyah karanlık oluyor telefon.

Bir ara bakarım ona da. ;)

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/nokia-evolve-2-v2-00-3mb-658306.html

http://www.maxicep.com/symbian-3-wallpaper-temalar/meego-evolve-beta-by-zooy-nokia-belle-649979.html

Bunlar değil mi dediğin temalar? Bir bak da yanlış olmasın, bunlar değilse link ver.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
evet ustam bunlar,

kaavkw

Üye
Tamam Pazartesi akşam koyarım bir aksilik olmazsa. :)

nopapeny

nopapeny

Üye
Ya arkadaşlar bu tema olayını nasıl yapabiliriz. Nokia C6-01 Silver yani gri telefon kullanıyorum içini de Nokia Evolve kullanıyorum ancak bunun beyaz olanını arıyorum bir türlü bir yeri doğru olsa da mesaj kısmı siyah olanı yani anlıcağınız eksik yapılmış theme ları kullanmaktayım. basitce yapabileceğim bir program biliyormusunuz ? veya Nokia Evolve'nin beyaz olanını yapmanız mümkün olur mu ?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bu tema olayını nasıl yapabiliriz. Nokia C6-01 Silver yani gri telefon kullanıyorum içini de Nokia Evolve kullanıyorum ancak bunun beyaz olanını arıyorum bir türlü bir yeri doğru olsa da mesaj kısmı siyah olanı yani anlıcağınız eksik yapılmış theme ları kullanmaktayım. basitce yapabileceğim bir program biliyormusunuz ? veya Nokia Evolve'nin beyaz olanını yapmanız mümkün olur mu ?

carbide ui symbian 4.3 var tema bölümünde video anlatımlı bi bak istersen

kaavkw

Üye
Al dostum, umarım olmuştur istediğin gibi;

kaavkw

Üye
Hayır, diğer arkadaş için.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler süper olmuş eline sağlık gayet güzel

- - - Eklendi - - -

sadece siscontu mu kullandın yoksa başka bir program mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt