Tema editlemeyle ilgili?

Sponsorlu Bağlantılar

Mcr21

Mcr21

Üye
    Konu Sahibi
bende hiç öyle birşey olmuyor :) fp2 nin cazibesi olsa gerek :)

büyük ihtimalle :)

@asigsasi Bence wp8 temasının yapımcısı olan @freestyleminds e soralım.Naıl olsa temayı o yaptı :ehe
bende hiç öyle birşey olmuyor :) fp2 nin cazibesi olsa gerek :)

büyük ihtimalle :)

@asigsasi Bence wp8 temasının yapımcısı olan @freestyleminds e soralım.Naıl olsa temayı o yaptı :ehe
@Hasand. @asigsasi ÇÖZDÜÜÜM :halay3::halay3: ...TÜM MAXİCEP AİLESİNE HAYIRLI OLSUN...

Nasıl yapılacağını anlatayım:İlk önce ikonlarını alacağımız temadan "Toolbutton (center,left ve normal)bunları masaüstüne çıkartıyoruz (TOOLBUTTON YAZARSANIZ ÇIKAR).Sonra ikonları aktaracağımız temayı seçiyoruz Toolbutton(center,normal,left) (TOOLBUTTON YAZARSANIZ ÇIKAR) bunları temamıza aktarıyoruz.
Bu arada @asigsasi ve @Hasand. hepinize yardımlarınızdan dolayı çooooook :tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye

@Hasand. @asigsasi ÇÖZDÜÜÜM :halay3::halay3: ...TÜM MAXİCEP AİLESİNE HAYIRLI OLSUN...

Nasıl yapılacağını anlatayım:İlk önce ikonlarını alacağımız temadan "Toolbutton (center,left ve normal)bunları masaüstüne çıkartıyoruz (TOOLBUTTON YAZARSANIZ ÇIKAR).Sonra ikonları aktaracağımız temayı seçiyoruz Toolbutton(center,normal,left) (TOOLBUTTON YAZARSANIZ ÇIKAR) bunları temamıza aktarıyoruz.
Bu arada @asigsasi ve @Hasand. hepinize yardımlarınızdan dolayı çooooook :tşk:
ben teşekkür ederim :) hayırlı olsun geçmiş olsun :D

okankayci

okankayci

Üye
Arkadaşlar ben tema editlemek istiyorum çoğu şeyi öğrendim ama bir sorum var

Resimdeki okla işaretlediğim iconların çevresini saran yuvarlak nasıl temadan temaya aktarılır? (SİSCONTENT İLE)

Resmini de upload ettim daha açık olması için

@asigsasi @Hasand.@Nextman @freestyleminds yardımlarınızı bekliyorum.

RESİM:
olaylar olaylar burası ne karısmıs ya bak şimdi bütün yorumları okumadım ama nasıl yapıcagını dıyım toolbutton normal ve toolbutton pressed adları sis con. ile temadan cek istediğin temaya at her biri için 3 tane dosya var toplam 6 tane :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt