Tema editleme yapabilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Tema editleme yapabilecek var mı ?
Öncelikle konuyu yanlış yerde açtığım için özür dilerim

Ancak burada herkes tarafından görülür

Bu temadaki : http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/symbian-for-tr-773775.html ikonları
Bu temaya aktarabilir misiniz ?
:http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/perspective-1-1-ind190-734237.html

Şebekede değişik anten oluyor onu orjinal haline getirebilir misiniz ?

Son olarak symbian for TR temasındaki üst bar ı ikon ekleyeceğimiz tema gibi yapabilir misiniz ama siyah olucak ??

- - - Eklendi - - -

Benim için yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Abi deneyeceğim ama o simgeleri nasıl değiştirim bilemiyorum Benim için yapabilirsen çok sevinirim

Tepkiler: Nextman

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Abi ne durumdasın gelişme var mı ?

Tepkiler: yaren_dede
"Bu temadaki : Symbian for TR ikonları
Bu temaya aktarabilir misiniz ? :Perspective 1.1 IND190"... demişsin ama "symbian for TR temasındaki üst bar ı ikon ekleyeceğimiz tema gibi yapabilir misiniz" diyorsun iki temadada editlememi yapılacak yoksa sadece Perspective 1.1 IND190 olandamı?

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
symbian for tr deki ikonları , üst barı ve şebeke antenini orjinal halde Perspective 1.1 IND190 temasına

Evet abi tekirdağlıyım

Tepkiler: Nextman ve yaren_dede
symbian for tr deki ikonları , üst barı ve şebeke antenini orjinal halde Perspective 1.1 IND190 temasına

Evet abi tekirdağlıyım

şebekeyi nasıl değiştiriyorlar bilmiyorum ama sait abinin vakti yoksa geri kalan bölümlere el atabilirim

Tepkiler: Mr. SaLÇa

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Perspective 1.1 IND190 teki şebeke çok rahatsız ediyor beni

- - - Eklendi - - -

''T'' harfi gibi bişi

Nextman

Emekli Yönetici
Symbian for TR bu temada skn dosyası hatalı çünkü oda toplama yapılmış yani editlenmiş .

Temadan temaya aktarım için bu türkçe uygulamayaı kullanabilirsin.Geniş bir zamanda bir video daha hazırlayacam tema ile ilgli çok pm alıyorum çünkü hepsini pratik anlaşılabilir şekilde olacak.

Ekli dosyalar

evet ben paketlemiştim o temayı, toplama oluncada icon aktarımı yapmıyor o uygulama maalesef

temiz bir tema lazım aktarım için

- - - Eklendi - - -

Aynı abi hep aynı

ben kullanıyorum o temayı ama şebeke avkondaki ile aynı ama orjinal temayı seçince bendede temadki şebeke geliyor

Nextman

Emekli Yönetici

Temiz bir temadada ben denedim olmaz oradaki asıl sorun değiştirilecek temanın *.skn dosyasındaki ikon farklılıkları

Tepkiler: yaren_dede

Pringles

Üye
    Konu Sahibi
Yani olmaz dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...