Tema değil gerçek windows XP türkçe .

Sponsorlu Bağlantılar

Demokrat

Üye
Arkadaşlar burada bence çok gereksiz tartışmalar var ama nedeni de emeğe saygısızlık yapanların yanında programın artılarının ne olduğunun açıklanmaması. Arkadaşın biri programı kuruyor sonra hayal kırıklığı yaşıyor o zaman da kızıyor emeğe saygıyı unutuyor. Bence bu programı kuracak olanlar ne gibi özellikleri kazanacaklar, telefonlarında ne yapabilecekler bu ta en baş sayfada anlatılmalı. Böylece işine gelen yükler değmez diyen yüklemez. Hiç değilse emek verenlerin şevki kırılmaz. Saygılar..

aassııll

Üye
ya bu dosyayı ben ındırdım ama telefon a yuklemıyor dosya bozuk dıyor lınkını yenıleyın?????

Dj StoRm

Üye
arkadaşlar bu dosya bozuk diyo??? ndn...

djomer05

Üye
Ben yükledim sonra telefonu kapattım şimdide açamıyorum panel 2 ne oluyor

emrelalelii

Üye
bende n73 var Python ve PythonScriptShell yükledim megamodülpack yükleyemedim sertifika hatası fln veriyo

wildwachsend

Üye
arkadaşım bunlar çalışmıyor :)
dediğin tüm programları yükledim ama olmadı senin werdiğin o sis dosyasını yükledim windows diye bir uygulama geldi
uygylamayı açıyorum 1 sn ye bile demeden kendi kendine kapanıyor...
kullandığım telefon nokia 6120c.
yardımcı olursan sewinirim...

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada bunlar için çok teşşekkür ediyorum :)

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler.
Ama merak ettigim birsey var,
daha sonra kaldirmakistersek sorunsuzca uninstal edebiliyor muyuz?

mami24

mami24

Üye
Sertifika işlemini yapamayan arkadaşlar için: Root-Sign sertifika işlemini yapmıyor, fakat indirdiğiniz WindowsXP_mobile_3rd_TÜRKÇE_by_®ąмąząи_from_MAXIPDA™ dosyasının ismini WindowsXP_mobile_3rd olarak değiştirdiğinizde sertifikalandırıyor ve bir sorun çıkmıyor. ;)
N73 de denedim bir sorun çıkmadı. Teşekkürler Ramazan.

Arkadaşlar yıkıcı eleştiri size bir şey kazandırmaz, yapıcı eleştiri ise size de paylaşım sunan arkadaşlara da çok şey kazandırır, unutmayalım :)

bilgin için teşekkürler bende yapıyorum yapıyorum olmuyordu çok teşekkürler adminim

elnino757

elnino757

Üye
çok saol kardeş

ejder-

Üye
teşekkürler kardeş sorunsuz çalışıyor

serhat_55

Üye
ramazan bunu n72 yani s60 v2 yapsan süper olur denermisin lütfen

sametyelman

sametyelman

Üye
ya güzel sağol ama arkadaşlar böyle animasyonlu temalar falan telofonun şarjını çabuk bitiriyor ayrıca felaket kasıyor telefonu ikidebir donmasına neden olyor. . .bunları önemsemiyen arkadaşlar varsa indirip mutlaka denemeli çünkü çok güzel oluyor.

Dj StoRm

Üye
inş.. yüklenir saol...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

olmuyo...:agla 6630 a göre yok mu?

beyefendi2004

Üye
n95te denedim uygulama hatasdı dıyor

ustamehmet

Üye
arkadaşım bu program e63 te çalışmıyor sertifika hatası veriyo

manguser

Üye
n 85 uyarmı

aryscat

aryscat

Üye
Yanlış anlamayın çin işi olan hiçbirşeyi kullanmamaya çalışıyorum telefonumda Çünkü "Ey Türk! Çin’in Yumuşak İpeği ve Güzel Kadınına aldanma. Eğer bunlara aldanırsan kız çocukların Çin Sarayında cariye erkek çocukların ise köle olur. Türk Oğuz beyleri, ulusu işitin; üstte gök basmasa, altta yer delinmese, Türk ulusu, ilini töreni kim bozabilir?” _Bilge Kağan_

haqqus

haqqus

Üye
malesef uygulamayı signed hale getirip yukledim E51 fakat ikona tıklıyorsun açılmıyor

dragon1989

Üye
program çok güzel,emeğine sağlık,bunu ne zaman geliştirirsin

ibribr

Üye
Gerçek XP demişsin .exe açıyo mu????!!!!:bann::bann::bann:

Üst Alt